Artur_Audi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam. Jako że mam problemy z działaniem samochodu na gazie, potrzebuję wyeliminować cewkę zapłonową jako przyczynę usterki. Jedynym (chyba) sposobem jest podmiana cewki i sprawdzenie działania silnika z nową cewką. Potrzebuję sprawdzić silnik tylko na postoju samochodu, wiec cala operacja nie powinna zajac dlugo. Jeśli ktoś byłby tak miły i udostępnił swoją cewkę zapłonową, będę wdzięczny.
cobradd Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a nie łatwiej podpiąc sie pod VAGa, on chyba pokazuje jak jest cewka uszkodzona, z drugiej strony jak problem jest tylko na gazie to chyba to nie cewka
Artur_Audi Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Nie wiem, na VAG-u nic nie pokazuje, a wszyscy magicy (mechanicy) uwazaja, ze strona gazowa jest ok. Ja nie wiem, wiec chwytam sie wszystkiego co moge.
cobradd Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a może sprobuj się skontaktować z naszym klubowym magikiem z tego co pamiętam to mateogda ma warsztat gdzieś w tamtej okolicy, może cos doradzi
Artur_Audi Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 Juz sie kontaktowalem, niestety kolega mateo nie ma fejsu do mojej instalacji
cobradd Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 a co tak się właściwie dzieje, że nie można przyczyny znaleźć
Artur_Audi Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 Oto link do mojego postu opisujacego problem: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_adr_problemy_z_gazem_po_remoncie_glowicy-t61060.0.html[br]Dopisany: 02 Luty 2009, 22:04_________________________________________________Ponawiam prośbę o udostępnienie cewki do podmiany na chwilę.[br]Dopisany: 09 Luty 2009, 20:05_________________________________________________Już nie potrzebuję. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi