DarekII Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Bajer fajny ale faktycznie jak z trwałością tego elementu ktoś może się wypowiedzieć
akjam Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 Bajer fajny ale faktycznie jak z trwałością tego elementu ktoś może się wypowiedzieć Tutaj masz odpowiedź... Zamontowałem taką kiedyś w swoim b5 i nie polecam jej bo po miesiącu zaczęła wypadać szybka a po dwóch miesiącach poprzecierała się skóra na gałce - badziew Choć zapewne zależy też to od firmy z jakiej kupisz ten "bajer".
Góral.tz Opublikowano 6 Października 2009 Opublikowano 6 Października 2009 co do trwałości jest u mnie 2 miesiące pół tubki kremu do rąk i jest jak na razie ok:)
ardian6 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Panowie napiszcie jak z trwałością tej gałki??czy po roku użytkowania coś się poprzecierało??
KANAL Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Panowie napiszcie jak z trwałością tej gałki??czy po roku użytkowania coś się poprzecierało?? Mialem taka galke w BMW E36 - 40tys km, 2 lata i naprawde nic sie nie wytarlo. Zadne szkielka nie wypadaly itp. itd. Ja osobiscie bylem jak najbardziej zadowolony. Raz cos sie z kabelkiem stalo bo czasem swiecila czasem nie ale to zadna wada fabryczna. Poprawiony prad i dalej swiecila i wygladala jak powinna. W tamtym tyg. zamowilem taka do B5.
Policman Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 ja już mam gałkę i mieszek, ale ja mam zapalniczkę na tunelu, zaraz obok ręcznego i szukam teraz jak dostać się do tej zapalniczki... Co do gałki i mieszka wyglądają solidnie, mieszek nawet chyba lepszy niż ori.
Canarius Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 ja dziś podłączałem gałeczkę pod zapalniczkę, dla chętnych cały opis macie ze zdjęciami na forum www.galki.pl
Rekomendowane odpowiedzi