Kazik123 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Po sprzedaży mojej A4 3.0 ASN manual z napędem Q z 2003r. ( sam nie wiem czemu poszła do sprzedania, generalnie to żona nalegała na coś większego bo ciasno było po narodzinach córki) miało być A4 avant, ale za długi ...dla żony.. później pojawiła się opcja A6 z czego ja bardziej byłem za A8 tylko żona postawiła warunek że ma być manual , nowe auto miało być niemieckie w miarę nowe, z niskim przebiegiem , nie za małe i nie za duże w benzynie, najlepiej z napędem 4x4 ale żeby mało paliło W sumie wyszło tak że ogłoszenia śniły mi się po nocach, a gdy już pewny że znalazłem coś ciekawego to okazywał się uklep W końcu po kilku miesiącach kuzyn znajomej sprzedawał, aktualnie mojego pasztetami. Jest to VW passat z 2013r. z silnikiem 1.4 TSI wersja 160 km wyposażenie Comfortline: Skrętne bixy Navigation czujnik deszczu i zmierzchu fotele elektryczne Czujniki parkowania itd. Miałem obawy co do silnika 1.4 z racji krążących opinii, ale dokładnie sprawdziłem kod silnika i "podobno" pozbawiony jest wad , auto posiadam od października 2016 i od tamtej pory wymieniłem tylko klocki no i serwis olejowy w ASO z tym że zalałem olej Motula. W momencie zakupu przebieg był niecałe 50 tys. na dzień dzisiejszy jest ok. 68tys Auto w większości służy do jazdy po mieście i czasami na wyjazdy. Po takim okresie mogę stwierdzić że najbardziej zaskoczyło mnie niskie spalanie , no i to że jakoś ten silnik jedzie w trasie Wielkich modów nie planuje z względu na to że w B7 zaszaleć się nie da , wpadły już ledy od Tomika i jest dużo jaśniej no i z racji czarnego lakieru VW przeszedł lekką kurację w SPA wraz z ceramiką myślę też o Rns 510 ale czas pokaże czy nie pojawi się inne auto na koniec tego roku Więcej foto jak znajdę chwilę i będzie lepsza pogoda
Kazik123 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2018 1 minutę temu, Kazik123 napisał: Po sprzedaży mojej A4 3.0 ASN manual z napędem Q z 2003r. ( sam nie wiem czemu poszła do sprzedania, generalnie to żona nalegała na coś większego bo ciasno było po narodzinach córki) miało być A4 avant, ale za długi ...dla żony.. później pojawiła się opcja A6 z czego ja bardziej byłem za A8 tylko żona postawiła warunek że ma być manual , nowe auto miało być niemieckie w miarę nowe, z niskim przebiegiem , nie za małe i nie za duże w benzynie, najlepiej z napędem 4x4 ale żeby mało paliło W sumie wyszło tak że ogłoszenia śniły mi się po nocach, a gdy już pewny że znalazłem coś ciekawego to okazywał się uklep W końcu po kilku miesiącach kuzyn znajomej sprzedawał, aktualnie mojego pasztetami. Jest to VW passat z 2013r. z silnikiem 1.4 TSI wersja 160 km wyposażenie Comfortline: Skrętne bixy Navigation czujnik deszczu i zmierzchu fotele elektryczne Czujniki parkowania itd. Miałem obawy co do silnika 1.4 z racji krążących opinii, ale dokładnie sprawdziłem kod silnika i "podobno" pozbawiony jest wad , auto posiadam od października 2016 i od tamtej pory wymieniłem tylko klocki no i serwis olejowy w ASO z tym że zalałem olej Motula. W momencie zakupu przebieg był niecałe 50 tys. na dzień dzisiejszy jest ok. 68tys Auto w większości służy do jazdy po mieście i czasami na wyjazdy. Po takim okresie mogę stwierdzić że najbardziej zaskoczyło mnie niskie spalanie , no i to że jakoś ten silnik jedzie w trasie Wielkich modów nie planuje z względu na to że w B7 zaszaleć się nie da , wpadły już ledy od Tomika i jest dużo jaśniej no i z racji czarnego lakieru VW przeszedł lekką kurację w SPA wraz z ceramiką myślę też o Rns 510 ale czas pokaże czy nie pojawi się inne auto na koniec tego roku Więcej foto jak znajdę chwilę i będzie lepsza pogoda sory za składnię wypowiedzi ale pierdzielona autokorekta w tel.daje mi w kość
prezesik18 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ładny Teraz w Kg możemy organizować spoty passatów
granatowy Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 W dniu 2018-01-06 o 16:15, Kazik123 napisał: Wielkich modów nie planuje z względu na to że w B7 zaszaleć się nie da Jak nie jak tak 19" - 20" + gwint lub airride. Na początek może zmiana foteli ?
Kazik123 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2018 właśnie na lato szukam 18, a druga rzecz to właśnie wnętrze , czarna skóra lub skóra łączona z alcantara
Rekomendowane odpowiedzi