michalfm1 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Witam. Dzisiaj po 3 dniach przerwy uruchomiłem samochód i zaczęła migać kontrolka świeć żarowych po czym zgasiłem samochód i ponownie uruchomiłem silnik i kontrolka świeć żarowych nadal mruga i do tego pojawiła się kontrolka CHECK ENGINE na pomarańczowo , samochód przeszedł w tryb awaryjny , obroty silnika max do 2,5 tyś. Co może być przyczyną? Wcześniej nie było żadnych problemów. przebieg to 265tyś km. Auto odpala bez żadnych problemów Edytowane 7 Stycznia 2018 przez michalfm1
rapiw Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 podepnij pod vcds-a bo tak to można zgadywać
dieselchip_ Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 przyczyną możę być.............. usterka silnika ,please podłącz tester
michalfm1 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Błąd P023700 - Czujnik wzrostu turbosprężarki (A) Circ - Low input Będzie turbo do czyszczenia ? Edytowane 8 Stycznia 2018 przez michalfm1
michalfm1 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2018 w piątek będę u mechanika to może da rade jakoś skrócić ten przewód który jest przegryziony...
Rekomendowane odpowiedzi