gadi Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam Czy jest jakaś różnica w zderzaku przed i po liftowym (wygląd i mocowania) Czy poliftowy będzie pasował bez problemu do AUDI przed liftowego ?
Cuber Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 nawet w dziale moja A4 znajdziesz odpowiedż , wystarczy poszukać :gwizdanie: Zderzak będzie pasował tylko musisz kupić slizgi boczne inne :gwizdanie:
Spawn Opublikowano 3 Lutego 2009 Opublikowano 3 Lutego 2009 Jak masz kolego zderzak po 2 lifcie w dobrym stanie to bierz bo ciężko go dostać Pozdrawiam
gadi Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Opublikowano 3 Lutego 2009 Tylko ja mam AUDI rocznik 96 czyli przed liftowy, a ślizgi raczej nie są tanie.
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Tylko ja mam AUDI rocznik 96 czyli przed liftowy, a ślizgi raczej nie są tanie. ok 100 zł sztuka na jedną stronę :gwizdanie:
gadi Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 No właśnie, a wtedy wychodzi że ślizgi są droższe od zderzaka,
lewy_jelcz Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 a różnic takich wielkich znów w budowie nie ma. Tyle że są miejsca na halogeny w nowszym a ten przed liftem jest bardziej zaokrąglony
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 a różnic takich wielkich znów w budowie nie ma. Tyle że są miejsca na halogeny w nowszym a ten przed liftem jest bardziej zaokrąglony Po II lifcie wizualnie jest ładniejszy zderzak
grippen Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 zgadzam się z cubrem że jest ładniejszy i dla tego kupiłem po II lifcie dałem za kompletny 500 zeta ale ze wszystkim z halogenami ślizgi zaślepki spryskiwaczy itp a halogenki to chyba są nówki przynajmniej tak wyglądają
Perfidny Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Mam pytanie grippen do ciebie i wszystkich , kupiłem zderzak poliftowy z otworami na spryski i poszukuję pilnie zaślepek lub zestawu spryskiwaczy , jeśli ktoś ma jakieś namiary adresy numery kom lub linki to bardzo proszę na priv
grippen Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/item547177421_spryskiwacze_reflektorow_super_towar_super_cena.html[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 21:05_________________________________________________Tu masz jeszcze e-mail do gościa z allegro który robi w serwisie [email protected] ja u niego zamawiałem parę części i powiem że spoko gość pogadaj z nim o ceny i podjedź
musti Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 Ten po II lifcie jest troszkę droższy ale efekt bez porównania
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 http://moto.allegro.pl/item547177421_spryskiwacze_reflektorow_super_towar_super_cena.html[br]Dopisany: 06 Luty 2009, 21:05_________________________________________________Tu masz jeszcze e-mail do gościa z allegro który robi w serwisie [email protected] ja u niego zamawiałem parę części i powiem że spoko gość pogadaj z nim o ceny i podjedź do tego potrzebne będą jeszcze podstawki do mocowania w ASo koszt cos koło 25zł za sztuke przynajmniej do polifta
gadi Opublikowano 7 Lutego 2009 Autor Opublikowano 7 Lutego 2009 To chyba taniej wyjdzie kupić zamiennik około 200 zł
grippen Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 albo zaślepki żeby założyć spryskiwacze musisz mieć w zbiorniku dwie pompki to następny koszt ja na razie rezygnuje ze spryskiwaczy będe miał tylko zaślepki
Rekomendowane odpowiedzi