David Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 (edytowane) Witajcie Po a4 b5 , a4 b6 , a4 b8 postawnowilem w koncu kupic cos z 3.0 tdi. Udalo sie w Niemczech znalezc a6 c6 polifta z koncowki roku 2010 w wersji Exclusive która zawsze mi sie podobała Przebieg 215 tys km potwierdzony po VIN w ASO ,a6 serwisowane do konca Audi w moim posiadaniu od wrzesnia 2017. Od tego czasu jestem na etapie przerobki na black line i czesc elementow wymienilem,ogolnie polfit ma mnóstwo chromu i troche roboty jest Wyposażenie: -bixenon -Navi 3G+ z dyskiem -Servotronic -skora Valcona czarno-biala -ledy do jazdy dziennej -felgi 19 Oems 9,5 J + opony 255/35 Michelin Pilot Sport -heble 347/330 mm -fis kolor -listwy progowe Exclusive -czarna podsufitka -lakier LZ9Y czarny metalic -zawieszenie S-line reszta standard,brakuje mi naglosnienia Bose i pamieci foteli Mody -galka automatu od a6 c7 s-line -kierownica 3 ramienna ze skora pikowana(wczesniej byla 4 ramienna gladka) -nakladki na pedaly + podstopnica -relingi czarne -listwy drzwi czarne -oklejone klamki i listwa w zderzaku na czarno -tarcze przod Zimermann Sport -emblematy V6T -oklejenie chromu wokol szyb -grill ala RS6 czarny -pranie wnetrza parowo -test zegarow,wizualizacja parktonica,lap timer,temp. oleju -polerka lakieru Plany: -zderzak tyl s-line -ledy w rejstracje -koncówki wydechu Ulter 100 -lotka na klape s-line -soczewki Evox Pozdrawiam Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez David 2
mystic.pl Opublikowano 13 Stycznia 2018 Opublikowano 13 Stycznia 2018 No David, w końcu się pochwaliłeś, gratki zmiany furmanki Ładne skórki exclusive no i przebieg mały ?
marianek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) Ładna sztuka , widziana na żywo tylko nie miałem 100% pewności wtedy, że to Twoja. Edytowane 14 Stycznia 2018 przez marianek
pksmlody Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Fajna sztuka. Jak Twoje wrażenia po przesiadce z A4 do A6?
David Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 Mystic ja wiem czy maly,powiedzialbym ze sredni jak na ten rocznik Marianek a gdzie mnie widziales ? Pksmlody pytasz z a4 b8 ? dla mnie pomimo ze technologicznie starsze auto od b8 to jednak duzo wygodniejsze,lepiej mi sie nim jezdzi,najbardziej to czulem w momencie przesiadki,teraz to juz mi sie d*pa troche przyzwyczaila ale ogolnie do a4 nie mam zamiaru wracac.
marianek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 A w sumie dzisiaj się też rzuciłeś w oczy na wojska polskiego, zbieg okoliczności patrząc że wcześniej wątek przeglądany
David Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2018 Biedronka Piastow jeszcze z chromem w zderzaku i relingami chrom
marianek Opublikowano 14 Stycznia 2018 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zdjęcie z końcówki listopada, zrobione bo miałem pytać na zachodniopomorskim czy to Twoje + taki podgląd jak na a6 wyglądają ramki a4 klub
cinkers Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Hej, Fajne auto, fajne plany. Nic tylko modzić Przebieg na ten silnik znikomy. Ja też po przesiadce z B7 do A6 C6 czułem dużą różnicę w komforcie na plus. Jedno pytanie - skąd wziąłeś nakładki na pedały? Drogi gadżet? BOSE zawsze można dołożyć chociaż pewnie trochę zabawy z tym jest ale warto Pamięci foteli też nie mam i też mi trochę tego brakuje. Powodzenia !
mystic.pl Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 19 godzin temu, David napisał: Mystic ja wiem czy maly,powiedzialbym ze sredni jak na ten rocznik Jak na ten rocznik to przebieg nie duży. Jeśli rozrządu nie słychać to do 300kkm spokojnie polatasz.
szafa Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Fajna, też ostatnio się rozglądam za a6 c6 z 3.0tdi, jak coś kupie pewnie się pochwale Bezawaryjności
Norbas Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Dobre C6 , mega mi się podobają po lifcie nawet bez pakietu S-line jest Szerokości i bezawaryjności
peter22 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Najważniejsze w 3.0 tdi wymieniać olej max co 12-15 tys i wtedy powinno posłużyć długo i bezawaryjnie
David Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2018 (edytowane) W dniu 15.01.2018 o 10:50, cinkers napisał: Jedno pytanie - skąd wziąłeś nakładki na pedały? Drogi gadżet? BOSE zawsze można dołożyć chociaż pewnie trochę zabawy z tym jest ale warto Pamięci foteli też nie mam i też mi trochę tego brakuje. Powodzenia ! a z Aliexpress za smieszny hajs tylko czekac trzeba 3-4 tygodnie Mystic skoro Ty tak mowisz odnosnie 3.0 tdi to tak jest Szafa,Norbas dzieki za mile slowa Peter22 tego bede sie trzymal jaki olej lejesz do siebie ? bo silniki mamy chyba te same? jak to sie mowi lepiej pozno nic wcale... wpadly kola zimowe felgi 17" ori audi pomalowane w czarny mat i opony 225/50 Hankook musze dekielki dokupic Edytowane 16 Stycznia 2018 przez David 1
pksmlody Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Pytałem ogólnie o przesiadce z A4 Też będę chciał przesiąść się na coś większego z następnym samochodem... Co do zdjęć wyżej - Panie - kasuj te ramki chrom wokół szyb
peter22 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ja leje motula i dodatkowo do paliwa dolewam olej do 2 suwow żeby pompa paliwa i wtryski miała lepsze smarowanie
David Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2018 pksmlody wstepnie na nastepny tydzien jestem umowiony na oklejanie chromu...mam nadzieje ze sie nic nie zesra bo nie moge patrzec juz peter22 ja tez na motulu latam od Dzika
cinkers Opublikowano 16 Stycznia 2018 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Ja też leję Motula i jakoś jeździ póki co Jeszcze niedawno zalewałem ten dodatek do paliwa diesla z Liqui Moly ale nie wiem czy coś to tam daje co któryś zbiornik dolać. Możesz się linkiem podzielić do tych nakładek na alli? Dzięki
David Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Edytowane 22 Stycznia 2018 przez David
Rekomendowane odpowiedzi