WojtekA6C7 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2019 20 godzin temu, Emines napisał: Gratki. Ładna sztuka. Wszystko ze smakiem pasuje. chyba polera była grana? Dzięki Nie było polerki w sumie ani razu ,ale auto nigdy nie było na automacie także lakier się dobrze trzyma . 17 godzin temu, Norbas napisał: Jak na zimę nie ma biedy ?? daj znać jak ten xrain 2 w jednym 18" na zimę wystarczy ?spoko dam znać jak to się spisuje w sumie to pierwszy raz to użyłem i jeszcze nie było okazji jechać w jakimś większym deszczu ,ale niby ma być dobre 8 godzin temu, Awra napisał: Jak na budżetową wycieraczkę to daje radę ale długo się nie trzyma co do auta, to zdjęcia z ostatniej sesji właśnie obejrzałem już któryś z kolei raz. Auto jest bardzo ładnie skomponowane, a te szare kolory w tej budzie b8 szczególnie mi się podobają i napewno bardziej praktyczny niż czarny. Dobry kierunek z autem, nie ma lipy i oby tak dalej. Dzięki za miłe słowa fajnie że się innym też podoba Jakby nie MaciekPL to nie wiem czy bym poszedł sam w ten pakiet czerni on mnie do wszystkiego namówił ?.Ale jak widać dobrze to wyszło i też jestem zadowolony z obecnego stanu . 7 godzin temu, adamd69 napisał: Jak zwykle...wszystko ze smakiem Wojtek. Śliczna A4 Wielkie dzięki Adam Kiedy wpadasz na bajerke ???
MaciekPL Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 13 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: Dzięki za miłe słowa fajnie że się innym też podoba Jakby nie MaciekPL to nie wiem czy bym poszedł sam w ten pakiet czerni on mnie do wszystkiego namówił ?.Ale jak widać dobrze to wyszło i też jestem zadowolony z obecnego stanu . Jakby nie ten Maciekpl to by dalej była na rotorze z a4ki i chyba tyle ze zmian wyszła taka pode mnie można powiedzieć
WojtekA6C7 Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 8 godzin temu, MaciekPL napisał: Jakby nie ten Maciekpl to by dalej była na rotorze z a4ki i chyba tyle ze zmian wyszła taka pode mnie można powiedzieć Muszę znowu przyznać ci rację Wyszła całkiem nieźle
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witam wszystkich, jakby ktoś potrzebował ster to zapraszam priv...
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2019 Dzisiaj akurat odebrałem auto po wymianie rozrządu i i wszystkich innych bajerów z tym związanych , Przez najbliższy tydzień szykuje mi się jakieś 3,5 tys km także już w spokoju można będzie jechać .
Norbas Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 No i gicio, teraz można latać na pewniaka ? mówili czy coś się przestawiło po takim przebiegu ?
WojtekA6C7 Opublikowano 21 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2019 16 godzin temu, Norbas napisał: No i gicio, teraz można latać na pewniaka ? mówili czy coś się przestawiło po takim przebiegu ? Szczerze to nic nie mówili i też nie pytałem.Wczoraj odebrałem i już zdążyłem 1500km zrobić .
WojtekA6C7 Opublikowano 24 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2019 (edytowane) Wesołych Świąt Audi maniacy !!!! Edytowane 24 Grudnia 2019 przez WojtekA4B8 5
07_yeti Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 Czy ktoś oprócz mnie tu jeszcze pracuje ?
WojtekA6C7 Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Opublikowano 5 Marca 2020 Widzisz właśnie się zbierałem z odświeżeniem trochę tematu , ale ogólnie to już za dużo się nie dzieje ,grubszych modów już nie planuje, jeszcze małe dodatki wpadły do kompletu. Na weekend zakaładam Rotory to strzele jakieś nowe foty
WojtekA6C7 Opublikowano 5 Marca 2020 Autor Opublikowano 5 Marca 2020 5 minut temu, adamd69 napisał: Ja już też lato mam na aucie.... Ta zima w tym roku była taka że można było sobie w ogóle odpuścić zestwa zimowy
adamd69 Opublikowano 5 Marca 2020 Opublikowano 5 Marca 2020 1 godzinę temu, WojtekA4B8 napisał: Ta zima w tym roku była taka że można było sobie w ogóle odpuścić zestwa zimowy No dokładnie,ale czasami to wiesz,może z zaskoczenia.....i biało
07_yeti Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 10 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: Widzisz właśnie się zbierałem z odświeżeniem trochę tematu , ale ogólnie to już za dużo się nie dzieje ,grubszych modów już nie planuje, jeszcze małe dodatki wpadły do kompletu. Na weekend zakaładam Rotory to strzele jakieś nowe foty Przekonałeś mnie
szafa Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Też muszę zadzwonić czy koła już gotowe i zakładać
WojtekA6C7 Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 10 godzin temu, 07_yeti napisał: Przekonałeś mnie 8 godzin temu, szafa napisał: Też muszę zadzwonić czy koła już gotowe i zakładać Nie ma na co czekać u mnie w de to raz leżał śnieg przez 3 godziny tej zimy
WojtekA6C7 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2020 (edytowane) Witam , dawno mnie tu nie było, przy aucie w sumie dużo się nie dzieje cieszę się jazdą ,założyłem tylko brakujące osłony B&O ,położyłem ostanio wosk i inne mazidłaniby dużo teraz nie jeżdże a olej znowu do wymienić ,po Świętach muszę zrobić termin od grudnia 15tkm przybylo... Pogoda ostanio rozpieszcza a że wolnego czasu jest teraz dużo zmieniłem koła na letnie i zrobiłem pare fotek... Edytowane 10 Kwietnia 2020 przez WojtekA4B8 4
WojtekA6C7 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2020 15 godzin temu, MaciekPL napisał: Dawaj coś do kalendarza Wysyłałem już pare razy i nic się nie pojawiło ,także chyba moja się nie nadaje do kalendarza
Rekomendowane odpowiedzi