kapucha Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Witam koledzy potrzebuje pomocy i informacji posiadam B7 kupione od handlarza i chciałbym sie dowiedziec mozliwie wszystkiego o swoim aucie po VIN-ie Dodam ze nie ma naklejki w bagażniku ani na obudowie rozrządu ani zadnej ksiazki serwisowej Pomoże ktoś
Kimas97 Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 (edited) Nie ma żadnej książki nic ani Vin ?? Trochę bym się obawiał... Ja wiem, że książeczkę z pieczątkami można kupić za 20 zł, ale bez książeczki i Vin nie kupiłbym auta w życiu. Edited January 21, 2018 by Kimas97 Błąd
AnnJan Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Tutaj poznasz z jakim wyposażeniem wyjechało z fabryki. https://nemiga.com/pl/cat_spares/etka/audi/
moniuh Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 napisz do kolegi @stanley za drobna opłatą dostaniesz historie auta.. na prawdę warto!
turzol Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Zawsze mnie zastanawia dlaczego ludzie chcą rozkodowywać VIN po zakupie auta Takie rzeczy sie robi przed zakupem
kapucha Posted January 22, 2018 Author Posted January 22, 2018 nie zrozumielismy sie vin mam a ja nie chce historii auta bo na to to itak za pozno chciałbym kod silnika i wyposazenie np czy mam multikierownice
moniuh Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 we wnęce kola zapasowego powinna być wklejka z tymi informacjami do zdekodowania
sitar Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 1 godzinę temu, moniuh napisał: we wnęce kola zapasowego powinna być wklejka z tymi informacjami do zdekodowania Kolega kapucha ma Avanta i z tego co wiem naklejka jest pod tylną kanapa. Ja w b6 mam pod kanapa
Hugo Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Tu wklep VIN http://carinfo.kiev.ua/cars/vin/audi
moniuh Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 1 godzinę temu, sitar napisał: Kolega kapucha ma Avanta i z tego co wiem naklejka jest pod tylną kanapa. Ja w b6 mam pod kanapa Ja w "Małyszu" miałem we wnęce koła zapasowego.
kapucha Posted January 25, 2018 Author Posted January 25, 2018 Koledzy sitar i hugo bardzo dzieki o konkretna podpowiedz tego szukalem a ta wlepka pod kanapa :-) nie spodziewalbym sie Dzieki za pomoc tam juz jest wszystko zawarte czego szukalem
Recommended Posts