Jump to content
IGNORED

informacie o aucie po nr. VIN

Recommended Posts

Posted

Witam koledzy potrzebuje pomocy i informacji posiadam B7 kupione od handlarza i chciałbym sie dowiedziec mozliwie wszystkiego o swoim aucie po VIN-ie

Dodam ze nie ma naklejki w bagażniku ani na obudowie rozrządu ani zadnej ksiazki serwisowej

Pomoże ktoś

Posted (edited)

Nie ma żadnej książki nic ani Vin ?? Trochę bym się obawiał... Ja wiem, że książeczkę z pieczątkami  można kupić za 20 zł, ale bez książeczki i Vin nie kupiłbym auta w życiu. 

Edited by Kimas97
Błąd
Posted

napisz do kolegi @stanley za drobna opłatą dostaniesz historie auta.. na prawdę warto!

Posted

Zawsze mnie zastanawia dlaczego ludzie chcą rozkodowywać VIN po zakupie auta :) Takie rzeczy sie robi przed zakupem

Posted

nie zrozumielismy sie vin mam a ja nie chce historii auta bo na to to itak za pozno chciałbym kod silnika i wyposazenie np czy mam multikierownice

Posted

Sprawdzałeś pod tylną kanapa?

Posted

we wnęce kola zapasowego powinna być wklejka z tymi informacjami do zdekodowania

Posted
1 godzinę temu, moniuh napisał:

we wnęce kola zapasowego powinna być wklejka z tymi informacjami do zdekodowania

Kolega kapucha ma Avanta i z tego co wiem naklejka jest pod tylną kanapa. Ja w b6 mam pod kanapa

Posted
1 godzinę temu, sitar napisał:

Kolega kapucha ma Avanta i z tego co wiem naklejka jest pod tylną kanapa. Ja w b6 mam pod kanapa

Ja w "Małyszu" miałem we wnęce koła zapasowego.

Posted

Koledzy sitar i hugo bardzo dzieki o konkretna podpowiedz tego szukalem a ta wlepka pod kanapa :-)  nie spodziewalbym sie 

Dzieki za pomoc tam juz jest wszystko zawarte czego szukalem