byku136 Opublikowano 19 Lutego 2018 Autor Opublikowano 19 Lutego 2018 a nie orientujesz się czy są dostępne sztywne koła czy trzeba dobrać od czegoś innego ?
przem8 Opublikowano 19 Lutego 2018 Opublikowano 19 Lutego 2018 1 godzinę temu, byku136 napisał: a nie orientujesz się czy są dostępne sztywne koła czy trzeba dobrać od czegoś innego ? Ja kupowałem używane koło zamachowe z diesla 1z i do tego komplet sprzęgła (g60 w moim przypadku) + nowe śruby z ASO, bo do jednomasu są krótsze. Są niby gotowe zestawy valeo ale różne opinie zbierają i drożej wychodzi niż kompletowanie zestawu na własną rękę. Poza tym nie chce mi się wierzyć, że to dwumas u Ciebie.
towek Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 W moim samochodzie mam wrażenie że wibrację, które są odczuwalne podczas pracy na biegu jałowym powoduję napinacz paska wielorowkowego. Czy w waszych samochodach pracuję sztywno?
Danielo 32 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Opublikowano 4 Grudnia 2019 Witam czy autor postu rozwiązał przyczyne głośnej pracy silnika,mam to samo,ten sam silnik ?
Rekomendowane odpowiedzi