7ups Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 No to kolejny temat Jakiś czas temu sprzedałem a6 Po wielkich bojach w myślach między Panamera a A7 padł wybór na a7 Audi A7 2012 r. 3.0Tfsi seria 300km Wpadł Grill ala RS Poduchy i Airlift 3P czekają na zamontowanie Na szybko wjechała szyba i ciemne lampy z tyłu Koła z A6 zostały ale zmieniły tylko kolory i aktualnie czekam na śruby z chromowania Downpipy wjechały w sobotę na auto Ori S7 dyfuzor który czeka na nowy lakier No i kominy pod to / będą bez napisów Plany dalsze - Stage 2 lub 3 - Większe heble - Splittery od Maxtonów - Wydech na klapach IPE lub Armytrix albo poprostu Custom jakiś - Kiera - Może jakieś fotele - Malowanie chromów I co się tam urodzi w tej mojej chorej bani
pksmlody Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 TYLE MAM DO POWIEDZENIA GRATULACJE!!!! Ale fura... Masakra! Kozak! A7
pksmlody Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 No i ofc pokaż więcej fotek, wnętrze, itp itd!
peter22 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 9 minut temu, 7ups napisał: A to proszę Nic szczególnego Na aledrogo są fajne czerwone fotele rs/s 7
Gibons Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Fura kox też marzy mi się A7 motorownia super. Fotele bym zmienil na S i kiere
7ups Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 Widziałem ale czerwone jakoś nie moja bajka Raczej myślałem w czasie poszukać samych przodów z s7 s5 itp i się obszyje
peter22 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Teraz, 7ups napisał: Widziałem ale czerwone jakoś nie moja bajka Raczej myślałem w czasie poszukać samych przodów z s7 s5 itp i się obszyje Tez tak planuje zrobić do swojej q5
7ups Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 5 minut temu, Gibons napisał: Fura kox też marzy mi się A7 motorownia super. Fotele bym zmienil na S i kiere Dzięki . Z czasem na pewno wjedzie 3 minuty temu, peter22 napisał: Tez tak planuje zrobić do swojej q5 Ja już tak robiłem w a6 krzycza po 10k a z a5 s5 kupisz zestaw za 3 a przerobienie kabli nie problem
Kooga Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Kozak fura Ps. takie auto jak A7 i ktos kupuje bez el. regulacji i pamieci foteli
7ups Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 5 minut temu, Kooga napisał: Kozak fura Ps. takie auto jak A7 i ktos kupuje bez el. regulacji i pamieci foteli Tak sobie to poprzedni właściciel skonfigurował Dla mnie zero znaczenia Ważniejsze było dla mnie servic itp Udało sie trafić na 1 właściciela full servic przebieg 102 tyś w dniu zakupu potwierdzone i w polskim i norweskim ASO
granatowy Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Ciemne lampy nawet nieźle wyglądają, ale szyby paskudnie. Czuć różnicę po przesiadce z 2.0TDi na 3.0TFSi, prawda ?
Norbas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Fura konkret i do tego ta motorownia Pewnie brakuje Ci terkotu z A6 Tak w ogóle jak się sprawuje silnik ? Sprawdzałeś na trasie do PL jakie spalanie wychodzi ? Powodzenia i bezawaryjności
7ups Opublikowano 30 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2018 3 minuty temu, granatowy napisał: Ciemne lampy nawet nieźle wyglądają, ale szyby paskudnie. Czuć różnicę po przesiadce z 2.0TDi na 3.0TFSi, prawda ? no pewnie inaczej będzie jak chromy znikną no jest co innego 2 minuty temu, Norbas napisał: Fura konkret i do tego ta motorownia Pewnie brakuje Ci terkotu z A6 Tak w ogóle jak się sprawuje silnik ? Sprawdzałeś na trasie do PL jakie spalanie wychodzi ? Powodzenia i bezawaryjności Każdego auta które zbudowałem brakuje mi ale są gdzieś wkoło mnie więc od czasu do czasu je widzę Silnik hmm zrobilem jakies 8k km i wszystko pieknie bangla Tak miałem już wyjazd do PL no i smiga az miło , spalanie hmm na spokojnie to 8.8 8.9 dynamiczna jazda ile wlejesz
Norbas Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 No i niechaj daje radość jak najdłużej
mefiuu2509 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Piękna furka! niech się sprawuje, plany konkret ciemne szyby super, ale jakoś lampy lepiej ori, moim zdaniem był fajniejszy kontrast .
Leszczonka Opublikowano 30 Stycznia 2018 Opublikowano 30 Stycznia 2018 Looo grubo,furka sztos na maxa!
wrclaguna Opublikowano 31 Stycznia 2018 Opublikowano 31 Stycznia 2018 Graty zakupu A7 Widze ze tez bedzie sie działo
Rekomendowane odpowiedzi