boberek Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Jak wiadomo po praniu tapicerki przydało by sie ją zaimpregnowac zeby sie nie brudziła macie moze jakis sprawdzony sposób lub jakis srodek ?? bo uprałem fotele i nie chce zeby było na nich widac kazdą klople z deszczu [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 14:17_________________________________________________http://nanosklep.pl/product_info.php?cPath=2_29&products_id=50 moze cos takiego
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Najlepiej zaimpregnować ją przepalonym olejem A tak BTW to podpinam się tez pod pytanie bo czeka mnie tez karcher jak zrobi się troszke cieplej i dobrze byłoby jakoś zaimpregnować tapicerke po praniu. Tak więc pomocy koledzy
boberek Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 ja kupie ten preperat co pokazałem i sprawdze na starych fotelach ;P
arczi900819 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 a może coś do dachów cabrio.... Np: http://allegro.pl/item531765483_sonax_impregnat_do_dachow_i_tapicerki_kabriolet.html powinno być dobre
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Kiedyś widziałem jakiś program o firmach które zajmują się impregnowaniem dachów cabrioletów i jak czymś tam wysmarowali poźniej polali woda i woda się skraplała jak na normalnym lakierze, poprostu materiał nie wpijał wody, ale czy mozna tego uzyć do tapicerek chyba nieeee
arczi900819 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Pawlo 2004 przeczytaj opis produktu w linku który wysłałem... :gwizdanie: ("impregnat do dachów i tapicerki") czyli coś w tym musi być...
loco87 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 markówke kup i będzie dobrze. Robilem w a6 i trzymało się koło 2 miechów dość dobrze.
kokos Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ja kupie ten preperat co pokazałem i sprawdze na starych fotelach ;P ja kupie ten preperat co pokazałem i sprawdze na starych fotelach ;P przetestuj ,jak sie sprawdzi to i ja zakupie bo z tapicerka jest tragedia
diler.q Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 ja kupie ten preperat co pokazałem i sprawdze na starych fotelach ;P rozumiem ze ten preparat można też stosować na podłogi , bo ja mam skóre ale podłoga zawsze cierpi i mam dosyć wiecznego doczyszczania tam i ówdzie , napisz czy warto to kupić
muzycom Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 Witam! Impregnat do tkanin. Sprawdźcie filmik na dole. Kropla wody jest naniesiona na świeżo zaimpregnowaną skórę typu nubuk, która świetnie chłonie wodę. Sam stosuje i polecam.
boberek Opublikowano 18 Lutego 2009 Autor Opublikowano 18 Lutego 2009 no ja jeszcze swojego nie wypróbowałem
Rekomendowane odpowiedzi