kyluck Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Mam opadnięty przedni zderzak z prawej strony da się coś z tym zrobic szczelina pod prawym światłem ma ok 2 cm.Prośba o jakieś rady??? z góry dzięki:)
Bartass Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 jeśli to zderzak to podkręć trochę śrube z prawej strony, dojście do niej jest od dołu w zderzaku mniej więcej na końcu środkowej kratki
kyluck Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 aha dzięki a jak ta śruba wygląda nawet tam nie zaglądałem jeszcze[br]Dopisany: 04 Luty 2009, 23:54_________________________________________________a wiesz kolego jak może cały zderzak sie ściąga???
Bartass Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 ściągasz dolny czarny plastik potem dwie śruby odkręcasz, dojście od spodu okolice krańców tej kratki środkowej i potem musisz ze ślizgów wypiąć bocznych. uważaj żeby nie połamać niczego [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 00:00_________________________________________________troszke szarpnąć za krańce zderzaka
kyluck Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 aha rozumiem wielkie dzieki kolego Pozdro[br]Dopisany: 05 Luty 2009, 00:06_________________________________________________kolego a wiesz może jak tylny zderzak się ściąga??? bo będe go malował a nie chcem zostawiac autka
Bartass Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 niestety w tym Ci nie pomogę bo nie ściągałem
kyluck Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 aha a w przy tym przednim to sie nic nie odkreca w nadkolach?
Rekomendowane odpowiedzi