Hołowczyc20 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) Witajcie W sumie już trochę czasu minęło od zakupu (28.08.2013r.),ale pokazać można choć nie wiem czy jest się czym chwalić.Auta szukałem dosyć długo bo ponad 2 lata,plan był na B6 1.8T BEX Quattro sedan w pełnym S-line,ale ostatecznie zakupiłem B7 2.0TFSI manual Quattro S-line oczywiście w sedanie. A4 B7 produkcja 04.2007r.-końcówka produkcji 2.0TFSI BWE Quattro manual sedan LY7G Kraj pochodzenia:Salon Polska a dokładniej Kraków Auto Special Sp. z o.o. - Salon Audi ul.Rożańskiego 28, 32-085 Modlniczka Przebieg przy zakupie 158tyś obecnie 185tyś KM-serwisowane tylko i włącznie w ASO od wyjazdu z salonu do chwili obecnej Teraz coś z wyposażenia: Servotronic ABS,ESP itp trójramienna wielofunkcyjna kierownica regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach podgrzewane fotele kubełkowe przód z regulacją lędźwi skóra+alkantara kolor czarny wnętrze pakiet sport(jasna podsufitka,słupki,fotele bez wytłoczenia S-line) Nagłośnienie Audi Concert III din 2 (4 głośniki drzwi + 4małe wysokotonowe,1głośnik podszybie przód+subwoofer) listwy ozdobne szczotkowane alu Q88 składane oparcie tylnej kanapy dywaniki welur lato zima gumowe ori Audi climatronic dwustrefowy 4x elektryczne szyby szyby dźwiękoszczelne lekko barwione elektryczne regulowane lusterka + grzanie lusterko wsteczne fotochromatyczne z czujnikiem deszczu,zmierzchu + kompas kolorowy FIS Info o przekroczeniu prędkości tempomat bixenon nieskrętny+samopoziomowanie+układ mycia+drl+funkcja Auto telefon+zestaw głośnomówiący+bluetooth zawieszenie komfortowe 1BA hamulce przód 320mm tył 288 felga 17"+opona 235/45+śruby zabezpieczjące pełonowymiarowe koło zapasowe+lewarek+klucz zewnętrzny pakiet S-line obejmujący zderzak przód,tył,listwy,tylna klapa,gril z emblematem S-line silnik 2.0TFSI-147KW kod BWE+skrzynia manualna 6-cio biegowa+Quattro system home living home 6x airbag immobilizer+alarm fabryczny kluczyk z funkcją otwierania/zamykania szyb+otwieranie bagażnika listwy progowe z logo S-line podłokietnik przód z podświetleniem czujniki parkowania tył to by było chyba wszystko co pamiętam Teraz mody,które zostały zrobione: spryskiwacze szyby mgiełkowe grzane ori VW podświetlenie rej.tył led ori Audi żarniki xenon 6000K firmy Osram wymiana zawieszenia na 1BV wymiana łańcucha+napinacza wałków rozrządu ori Audi wymiana odmy+karbowane rurki ori Audi wymiana rurki BT ori Audi wymiana zaworu DV na ten poprawiony ori Audi wymiana świec zapłonowych NGK wymiana cewek zapłonowych ori Audi wymiana poduszek silnika ori Audi uszczelki ori Audi szpilki pokrywy zaworów ori Audi wymiana wtryskiwaczy z Audi S3 8P nowe ori Audi czyszczenie dolotu by Gregor10 wymiana wszystkich filtrów +olej Liqui Moly Synthoil 0W40 w ASO Audi wymiana wydechu z ori na Milltek Sport Catback wymiana płynu wspomagania w ASO Audi geometria zawieszenia w ASO Audi program by Gregor10 stage 2 wymiana podszybia ze szczątkowego na pełne ori Audi wymiana szklanki pompy wysokiego ciśnienia+szpilki+oring ASO Audi wymiana akumulatora na Bosch S5 coroczna inspekcja klimatyzacji w ASO Audi zakup felg z Audi A5 18" et29 8,5"+ nowe opony Dunlop Sport Maxx RT 225/40R18 (Y) wymiana hebli przód tył + tylne zwrotnice S4 tarcze,klocki przód tył + osłony całość kupiona w ASO Planowane mody: wymiana ori katalizatora na sportowy lub downpipe wkład pompy wysokiego ciśnienia Autotech lub cała pompa Loba talerzyki sprężyn przód z B5 nowe ori Audi nowe amortyzatory przód ori Audi wymiana pokrywy zaworów ori Audi-nowa wymiana pompy paliwa ori Audi-nowa wymiana zaworu N75 ori Audi wymiana piór wycieraczek ori Audi pełny detailing wnętrza i lakieru po zimie(pakiety już wykupione w firmie Onyxx w Rzeszowie) Teraz coś ze zdjęć tej mojej padliny(tak na szybkiego to mam tyle tych fotek filmik też nagram,a wykres już został dodanyjak ktoś będzie w tym roku w Bukowinie zobaczy na żywo) Oprócz B7 mam jeszcze jakby nie patrzeć youngtimera Audi 80 B3 Kilka fotek z wymiany hebli z S4 oraz jak bardzo można zajechać seryjne hamulce. Edytowane 23 Sierpnia 2019 przez Hołowczyc20
Karasik2 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Dawaj foty bo slinka cieknie po opisieWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
muunv Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Z opisu prezentuje sie kozacko Ile masz teraz kucy?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
afroo. Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 (edytowane) 3 godziny temu, Hołowczyc20 napisał: dodam później bo wywala błąd przesyłu Pewnie za ciężkie zdjęcia. Przy uploadzie bezpośrednio na forum nie mogą przekroczyć 1,95MB. Zapewne chodzi o ten egzemplarz. ; ) http://gregor10.pl/audi-a4-b7-2-0tfsi-200km-bwe-257km-385nm-stage-2/ Edytowane 9 Lutego 2018 przez afroo.
muunv Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 W takim razie, dawaj nagranie jak chodzi ten wydech Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Hołowczyc20 Opublikowano 10 Lutego 2018 Autor Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) Gdyby kogoś interesowało ile wypluło Edytowane 10 Lutego 2018 przez Hołowczyc20
Animal Opublikowano 13 Lutego 2018 Opublikowano 13 Lutego 2018 Bardzo ładna sztuka Dużo zrobione i plany też niezłe. Powodzenia i na pewno będę śledził
Hołowczyc20 Opublikowano 13 Lutego 2018 Autor Opublikowano 13 Lutego 2018 W przyszłym miesiącu już coś będzie się działo,oczywiście foty będą
daglas Opublikowano 14 Lutego 2018 Opublikowano 14 Lutego 2018 Nadkola out Ciemne kolo Ciemne szybki Czarny grill Jakas lotka na klape i bylby sztos Nie mniej ladna sztuka, dobre podejscie do auta
Hołowczyc20 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Z racji tego,że dawno się tu nic nie działo wrzucam kilka fotek z wymiany hebli na te z S4.(Foto wyżej).
Misieqq7 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Fajny sedan!:) kolor super sam taki szukałem:) Grill czarny i wkład lamp na czarno i było by super:-) Też mam w planach audi 80 kupić na dojazdy do pracy pozdro
Hołowczyc20 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Ostatnie ogłoszenie w tym temacie:W dniu dzisiejszym Audi zostało sprzedane,myślę że nowy właściciel za jakiś czas pochwali się na forum. Ps moderatora proszę o zamknięcie tematu. Pozdrawiam.
black4 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Witaj, Ojjj pewnie żal ... autko b.fajne i sporo serca włożone. Jakies plany na kolejny projekt? Pozdrawiam ?
Hołowczyc20 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2019 25 minut temu, black4 napisał: Witaj, Ojjj pewnie żal ... autko b.fajne i sporo serca włożone. Jakies plany na kolejny projekt? Pozdrawiam ? Trochę boli jakby nie było 6lat było u mnie,no ale nie ma co się mazać czas myśleć nad czymś innym. Plan jest na A5 sportback lub A4/S4 zależy co się trafi,generalnie ma być na start ponad 200KM. 1
black4 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Dawaj znać co wymyślisz ! Powodzenia ??
Hołowczyc20 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Jak coś kupię to na pewno będzie na forum temat.
Rekomendowane odpowiedzi