menthol Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 Pytanko raczej do mieszkańców zachodniej PL. Szukamy jakiejś fajnej miejscówki na weekend 'we dwoje' szukam czegoś w miarę blisko Poznania, tak do 200 km żeby za długo nie jeździć. Macie jakieś propozycje??
jura Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 ja polecam zieleniec obok polanicy zdrój, ale to ok 300km:) ale piękne miejsce do pośmigania na nartach w zime, w lato na rowerkach zieleniec znajduje się na wysokości ok 800m, ale panują tam warunki alpejskie tzw klimat alpejski ja tam jedze od 3 lat i jest tam extra, można się zakochać. Jeżeli bliżej to chyba obok pleszewa są fajne rejony, albo przejechać się do Berlina
menthol Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 no właśnie nie chcemy jechać w góry (dopiero w marcu ) szukamy jakiejś spokojnej miejscówki a tak na marginesie to zieleniec znam dość dobrze mikroklimat itp [br]Dopisany: 05 Luty 2009, 22:47_________________________________________________a Berlin... ojro drogie... a do Berla to na zakupy się jeździło
jura Opublikowano 6 Lutego 2009 Opublikowano 6 Lutego 2009 ja kiedys jedziłem do wągrowca na obozy, tam też dosyć fajnie. jeziroko, cisza, całkiem spoko, przede wszytskim dużo lasu albo pomyśl gdzieś o wyjedzie za Pobiedziska- dużo jezior , ale nie wiem czy tam są jakieś agroturystyki albo hotel.
Rekomendowane odpowiedzi