blaol Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Witam mam problem z airbag iem tak jak na obrazku wcześniej tego nie było pojawił się nagle i tak jeżdżę już około 1r czasu gdzie znaleźć te czujniki i jak sprawdzić czy są sprawne. Zapomniałem dodać że walczyłem z wilgocią przez jakiś czas bo po wymianie szyby źle mi zamantowali podszyte. Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
MaTeo85 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 G180 jest po stronie pasażera na słupku B pod plastikiem boczku w okolicy zwijacza pasa. G283 jest pod atrapą po stronie kierowcy, pomiędzy lampą a chłodnicą. w obu przypadkach posprawdzaj kable i podociskaj wtyczki.
blaol Opublikowano 18 Lutego 2018 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 G180 jest po stronie pasażera na słupku B pod plastikiem boczku w okolicy zwijacza pasa. G283 jest pod atrapą po stronie kierowcy, pomiędzy lampą a chłodnicą. w obu przypadkach posprawdzaj kable i podociskaj wtyczki.Tak samo jest w angliku czy poprostu te czujniki są pozmieniane bo już wcześniej szukałem po stronie pasażera (lewej) i nie mogłem. Nic znaleźć Wysłane z mojego F5121 przy użyciu Tapatalka
MaTeo85 Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 nie wiem nie miałem do czynienia z anglikami. dla pewności sprawdź z drugiej strony. A znaleźć nie mogłeś problemu w kablach czy samego czujnika zderzeniowego? czujnik zderzeniowy wygląda tak:
Rekomendowane odpowiedzi