Cuber Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Przy okazji zrób jakiś kosztorys gotowy do jazdy będzie zapewnie w promocyjnej cenie u CTV zaledwie 79 999 zł :naughty:
jarko Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Przy okazji zrób jakiś kosztorys gotowy do jazdy będzie zapewnie w promocyjnej cenie u CTV zaledwie 79 999 zł egzemplarz pokazowy - bezcenny
grzanek85 Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Chłopaki bo się obrazi buduje nie buduje ale ja już 2 sztuki b7 przerabiałem z anglika.
Cuber Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 CTV to moze będziesz opisywal wszystko co i jak ?
Patrykbor Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 CTV to moze będziesz opisywal wszystko co i jak ? Sam jestem ciekaw bo ma gadane chłopak
poziek Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 CTV to moze będziesz opisywal wszystko co i jak ? Sam jestem ciekaw bo ma gadane chłopak To standardowa usługa także nie powinno być z tym problemów Ale na szczęście chłopak się rozkręca Cyba nawet jest to jego pierwsze, dziewicze zdjęcie czegoś co robi (tudzież zleca swoim niezliczonym pracownikom do wykonania) od początku obecności na forum
Pawlo 2004 Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Poziek ty jako najlepszy kolega CTV chyba posłużysz mu radą gdyby czegoś nie wiedział
poziek Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Poziek ty jako najlepszy kolega CTV chyba posłużysz mu radą gdyby czegoś nie wiedział Ja jemu zawszę. Co prawda w sprawach samochodowych to na pewno mam znacznie mniejszą wiedzę bo powiedzmy sobie szczerze CTV wie wszystko - kropka. A jak nie wie to mówi, że wie. Ale jakby chciał wyskoczyć na d*py, coś poderwać to no problem, niech dzwoni coś mu się podpowie zawsze
ctv Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 pracownic powiedzieli ze cenzura taka robote sam musze drutowac,to auto
jarko Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Ja i tak czekam na full foto story i kosztorys rezanie
poziek Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 pracownic powiedzieli ze cenzura taka robote sam musze drutowac,to auto Piękne zdanie...cóż za składnia...oczywiście zrozumiałem wszystko z tego zdania... Nic dziwnego, że posty ctvła do tej pory charakteryzowały się dwoma, no góra trzema słowami
Rekomendowane odpowiedzi