MAJKI Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Wy tam tyle tych kursów robicie że za niedługo będziecie większymi handlarzami niż mpmoto Teraz lecimy po 4 auta ale wartosci jednego od miszela hehe.Ale przynajmniej sie szybciej sprzedaja Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka
miron78 Opublikowano 5 Marca 2018 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 Ps. temat pojedyńczych wyjazdów przenieśmy do ogólnego wątku Gliwickiego - ten temat zostawmy w tematyce strykte urodzin
walada1987 Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 1. Miron 2. Diman 3. Stasiu 4. Pucek 5. Waladadaradetopojedzie 6. Majki 7. Damian 8. MarioA na kiedy to ?Wysłane z mojego LG-M700 przy użyciu Tapatalka
tomaszstn Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Pucek, widzę że kupiłeś, super. Niestety nie dałem nawet tam dzisiaj podjechać. Dopiero na jutro się umówiłem. Mój mały jest przeziębiony i nie poszedł do przedszkola. Musiałem sam zostać w domu z nim i jeszcze pójście do pracy było zagrożone. Teściowa też się rozłożyła, jakieś fatum teraz panuje. Dzisiaj pracy 3 osoby nie przyszły. Taki miałem zapieprz że nawet na forum nie było kiedy wejść. Kolor ładny, teraz takie jaskrawe modne. Kasa też ok bo sporo upustu było. Pewnie i tak nie udałoby się przebić oferty także niech się dobrze sprawuje. PS: Zachorowałem, fajna promocja ale i tak troszkę chyba ponad mój budżet http://allegro.pl/wyprzedaz-z-27-000zl-nowy-ktm-myroon-29-prestige-i7216519741.html
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Ha Ha Ha:decayed: Zamiast jechać na 18tą do roboty stwierdziłem że muszę się przejechać i tym oto sposobem wpadło pierwsze 15km, co mogę napisać, jeździ się mega, wszystko tak lekko chodzi że aż chce się jechać dalej, nie jest nawet zimno a ten kolor fajnie bije po oczach, jestem zadowolony! wiem że te odblaski to niby bezpieczeństwo ale porezaj go i je zdemontuj... będzie lepiej wyglądać [emoji6]Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
pajda Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 No właśnie ja się już do hydraulików przyzwyczaiłem choć u siebie nie mam tarczowych tylko szczekowe hydrauliczne. Cena faktycznie atrakcyjnaW moim poprzednim rowerze miałem tarcze zwykle mechaniczne , spokojnie dawały radę, nie było z nimi nigdy problemu
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 W moim poprzednim rowerze miałem tarcze zwykle mechaniczne , spokojnie dawały radę, nie było z nimi nigdy problemu Diman tez ma takie i złego słowa nie powie bo dobrze się to sprawuje przy takim zwykłym jeżdzeniu... Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Polkov.... http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6726049737 takiego koloru jeszcze nikt nie ma... następny... http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7057171837 http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=7211530339 szukam ci w ramie 17 na kołach 29 ale jakby ci siadła rama 19 to bier tego po blisku w gliwicach... http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=6942115758 Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Polko_V Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Dzięki Mario...ja mam 170 więc bardziej ta 17", ale już wiem w jakim kierunku iść
Polko_V Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 A kiedy lepiej kupić...powiedzmy teraz czy trochę poczekać??
Mario22 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 A kiedy lepiej kupić...powiedzmy teraz czy trochę poczekać?? im szybciej tym lepiej jeszcze są stare roczniki a jak przyjdzie sezon to i ceny pojda lekko w górę... to jest dobry momentWysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Godzinę temu, Polko_V napisał: A kiedy lepiej kupić...powiedzmy teraz czy trochę poczekać?? Jak chcesz kupić w tym roku to bierz teraz, widzę po sobie, ostatnia sztuka na sklepie w tak dobrej cenie... 6 godzin temu, Mario22 napisał: wiem że te odblaski to niby bezpieczeństwo ale porezaj go i je zdemontuj... będzie lepiej wyglądać Wysłane z mojego G3112 przy użyciu Tapatalka Jeden dzień koło i już zaś rezać Najpierw zmienie siodło bo już mnie boli d*pa.
stanley Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Jeden dzień koło i już zaś rezać Najpierw zmienie siodło bo już mnie boli d*pa. Spodenki z pampersem podstawa
Pucek Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Spodenki z pampersem podstawaMam, ale z lidla Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Pucek Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Pucek...gdzie kupywales?? Bike system w RybnikuWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Mam, ale z lidla [emoji3]Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu TapatalkaBerkner w Knurowie
Rekomendowane odpowiedzi