jankesik1995 Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 (edytowane) Siemka wszystkim. Wczoraj podjechalem autem pod dom zaparkowalem wszystko było ok. Rano wychodzę chcę odpalić a tu zonk auto kręci lecz nie chce odpalić. Próbowałem awaryjnie na gazie lecz też to samo. Dodam że w nocy przymroziło chciałem dziś odpalić lecz to samo. Jest możliwe że paliwo mogło przymarznąć? Edytowane 24 Lutego 2018 przez jankesik1995
k232 Opublikowano 24 Lutego 2018 Opublikowano 24 Lutego 2018 Sprawdź jakie błędy na kompie. Paliwo raczej nie zamarzło.
TomaszMkII Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 (edytowane) W dniu 24.02.2018 o 10:49, jankesik1995 napisał: Siemka wszystkim. Wczoraj podjechalem autem pod dom zaparkowalem wszystko było ok. Rano wychodzę chcę odpalić a tu zonk auto kręci lecz nie chce odpalić. Próbowałem awaryjnie na gazie lecz też to samo. Dodam że w nocy przymroziło chciałem dziś odpalić lecz to samo. Jest możliwe że paliwo mogło przymarznąć? I jak sprawa? W moim dzisiaj było to samo z tym że jestem poza domem i sprawdzę dopiero w piątek Edytowane 20 Marca 2019 przez TomaszMkII
Rekomendowane odpowiedzi