krzychusssek Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Witam was. Szukam sprawdzonego warsztatu co znają się na rzeczy i "umią spawac" oraz robią profesjonalnie, do wycięcia starych i wstawienia nowych końcowych ori tłumików s4 .
Mariox37 Opublikowano 25 Lutego 2018 Opublikowano 25 Lutego 2018 Ja robiłem w Rudzie Śląskiej firma Kainer ale z Zawiercia daleko trochę . Ogólnie ja byłem bardzo zadowolony, koleś robi tam z ojcem . Możesz z ciekawości zadzwonić.
Pjotras Opublikowano 26 Lutego 2018 Opublikowano 26 Lutego 2018 Podjedz do xtreme project w dąbrowie. Chłopak zna sie na rzeczy.
Mariox37 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 W dniu 25.02.2018 o 08:55, krzychusssek napisał: Witam was. Szukam sprawdzonego warsztatu co znają się na rzeczy i "umią spawac" oraz robią profesjonalnie, do wycięcia starych i wstawienia nowych końcowych ori tłumików s4 . Jak coś zrobisz to napisz bo bardzo chętnie bym kiedyś posłuchał jak chodzi 3.0 V6
krzychusssek Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 11 minut temu, Mariox37 napisał: Jak coś zrobisz to napisz bo bardzo chętnie bym kiedyś posłuchał jak chodzi 3.0 V6 ok no problem
krzychusssek Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 W dniu 26.02.2018 o 09:03, Pjotras napisał: Podjedz do xtreme project w dąbrowie. Chłopak zna sie na rzeczy. ok Dzięki za Namiar widze że audice Robi
krzychusssek Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 (edytowane) W dniu 1.03.2018 o 17:21, afroo. napisał: Katowice http://www.gawronscy.slask.pl/ ten właściciel od Gawrońskich straszny cwaniak , myśli że każdy jest debilem i tylko on wszystko wie ,w dodatku narzuca czym co ma być spawane , kiedy ja mówie że chce wszystko pięknie żeby było pospawane tigiem to on mówi że stali zwykłej nie spawa tigiem tylko magiem i tylko nierdzewke spawa tigiem hahaha. Podziękuję tej Firmie Edytowane 6 Marca 2018 przez krzychusssek
Mariox37 Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 No nie chciałem się wypowiadać bo to było dawno ale kiedyś tam byłem i mam źle wspominania ;). Może to był 2006 r nie pamiętam . Ale miałem Lanosa jeszcze wtedy 1.6 i podjechałem tam coś zapytać o wydech oczywiście przelot na tył . Rzucił mi jakąś cenę z kosmosu i już miałem wychodzić a tu widzę też Lanosa na kanale i dziadka co tam łazi , pytam co tam robił w landku bo też mam takiego a że rurę kolektorowa i wzięli 450zl ? A ja mu na to że to ostatnio wymieniałem w garażu i kosztuje 50 zł ? jak on się wtedy zagotował hehehe i poleciał tam sie pytać jak to możliwe że tak dużo !!!! Ot taką miałem historię z tą firmą
Rekomendowane odpowiedzi