genero Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Co myślicie o skuteczności tych "gwizdków" umieszczanych z przodu auta ? Jak piszą przy prędkosci 50 km /godz. juz działają ....czy ktos to montował i ma jakies doswiadczenia ???
Gość elmo Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 podłacze sie do tematu .... czy są jakies skuteczne odstraszacze zwierząt "na postoju"? nie raz sie u nas zdarza ze jakies zwierze przegryzie kable albo sobie wygryzie cos innego pod maską.
Wihajster Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 podłacze sie do tematu .... czy są jakies skuteczne odstraszacze zwierząt "na postoju"? nie raz sie u nas zdarza ze jakies zwierze przegryzie kable albo sobie wygryzie cos innego pod maską. pewnie ze sa szczegolnie na kuny.Podlancza sie to do aku i wydaje taki przerywany dzwiek"pip"
Gość spedyt Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Co myślicie o skuteczności tych "gwizdków" umieszczanych z przodu auta Mam kupione nie montowałęm bo to i ak odpadnie przy większej prędkości
marcin j Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 podłacze sie do tematu .... czy są jakies skuteczne odstraszacze zwierząt "na postoju"? nie raz sie u nas zdarza ze jakies zwierze przegryzie kable albo sobie wygryzie cos innego pod maską. http://www.allegro.pl/item173364826_odstraszacz_kun_do_samochodu_auta_e_sklep_kuny.html Kupowałem od tego gościa i montowałem we Fieście u mamy i działa bez zarzutu. Jeżeli kupisz to dokładnie przeczytaj instrukcje, bo przed zamontowaniem trzeba umyć silnik , a w szczególności te miejsca gdzie było przegryzienie i nawet miejsce gdzie auto stało, bo te gryzonie znaczą sobie teren. i wracają do niego. We fieście u mamy 3 razy były kable przegryzione, a po założeniu odstraszacza spokój.
fierywolf Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 Co do gwizdków to ja osobisci eniemam ale ojciec ma w służbowym aucie i niema problemu
Gość spedyt Opublikowano 10 Marca 2007 Opublikowano 10 Marca 2007 niema problemu Ale nie ma problemu ze zwierzyną czy trzymaniem się auta. Moje gwizdki są na taśmę dwustronną i sądę że przy większej prędkości się zgubią
kapsel Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Panowie skuteczności działania tych gwizdków nie da się sprawdzić bo niby jak ???
martin a4 Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 najlepszy odstraszacz u mnie to wiatrowka albo siekiera koty nam moj widok spier....... nie raz mam maske cala od kocich lap a raz nawet mi pod oslone od silnika wszedl ja to wszystko powyzbijam :twisted: :twisted:
unfa Opublikowano 14 Marca 2007 Opublikowano 14 Marca 2007 przegladajac ETKA znalazlem : odstraszacz kuni lasic jak ktoch chce podam numer czesci
Gość spedyt Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Dziś był test w tv (TVN TURBO) tego gwizdka na zwierzęta i to nadaje się tylko jako ozdoba do wiejskiego tjunigu
fenri95 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Opublikowano 19 Grudnia 2018 Nie chcę zakładać nowego tematu na koty takie coś się sprawdza ? Ciągle ociapana maska przez kota..
Rekomendowane odpowiedzi