Jump to content
IGNORED

ultradzwiękowy odstraszacz zwierząt

genero
 Share

Recommended Posts

Co myślicie o skuteczności tych "gwizdków" umieszczanych z przodu auta ?

Jak piszą przy prędkosci 50 km /godz. juz działają ....czy ktos to montował i ma jakies doswiadczenia ???

podłacze sie do tematu .... czy są jakies skuteczne odstraszacze zwierząt "na postoju"? nie raz sie u nas zdarza ze jakies zwierze przegryzie kable albo sobie wygryzie cos innego pod maską.

podłacze sie do tematu .... czy są jakies skuteczne odstraszacze zwierząt "na postoju"? nie raz sie u nas zdarza ze jakies zwierze przegryzie kable albo sobie wygryzie cos innego pod maską.

pewnie ze sa szczegolnie na kuny.Podlancza sie to do aku i wydaje taki przerywany dzwiek"pip" :wink:

Guest spedyt
Co myślicie o skuteczności tych "gwizdków" umieszczanych z przodu auta

Mam kupione nie montowałęm bo to i ak odpadnie przy większej prędkości

http://www.allegro.pl/item173364826_odstraszacz_kun_do_samochodu_auta_e_sklep_kuny.html

Kupowałem od tego gościa i montowałem we Fieście u mamy i działa bez zarzutu.

Jeżeli kupisz to dokładnie przeczytaj instrukcje, bo przed zamontowaniem trzeba umyć silnik , a w szczególności te miejsca gdzie było przegryzienie i nawet miejsce gdzie auto stało, bo te gryzonie znaczą sobie teren. i wracają do niego. We fieście u mamy 3 razy były kable przegryzione, a po założeniu odstraszacza spokój.

Guest spedyt
niema problemu

Ale nie ma problemu ze zwierzyną czy trzymaniem się auta.

Moje gwizdki są na taśmę dwustronną i sądę że przy większej prędkości się zgubią

Panowie skuteczności działania tych gwizdków nie da się sprawdzić bo niby jak ???

najlepszy odstraszacz u mnie to wiatrowka albo siekiera koty nam moj widok spier....... nie raz mam maske cala od kocich lap a raz nawet mi pod oslone od silnika wszedl ja to wszystko powyzbijam :twisted: :twisted:

Guest spedyt

Dziś był test w tv (TVN TURBO) tego gwizdka na zwierzęta i to nadaje się tylko jako ozdoba do wiejskiego tjunigu :rotfl:

Nie chcę zakładać nowego tematu na koty takie coś się sprawdza ? Ciągle ociapana maska przez kota..