Neski Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Witam problem pojawił się jak zrobiło się chołodno w dwa dni aku kaput dodam aku jest nowe 74 ah wiec zacząłem mierzyć odlaczylem wszystko co się dało czyli zegary radio pompkę lampki szyberdach lampy przód i tył ,wyciągałem wszystkie bezpieczniki i w tej chwili mam pobór prądu 0.55mA może rozrusznik mi rozładowuje albo altek czy jest to możliwe czy to jest dopuszczalne 0.55mA w czym może być problem ?
sebaaa692 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Masz moze dokładaną jakąś centralkę? alarm, centralny zamek, lpg? Pobór jest maksymalny dopuszczalny. A ile pobiera gdy wszystko jest na swoim miejscu? 55mA nie rozładuje nowej baterii w dwa dni.
k232 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 2 godziny temu, Neski napisał: dodam aku jest nowe 74 ah Na co Ci taki duży aku do tego auta ? Być może nie był do końca naładowany a jak było zimno to go jeszcze bardziej dobiło.
Neski Opublikowano 7 Marca 2018 Autor Opublikowano 7 Marca 2018 Jutro podkładam wszystko do kupy i podam pomiar
k232 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 6 minut temu, Neski napisał: A jaki ma być Wydaje mi się, że ten za duży masz, to nie ropa przecież.. 56 ah w zupełności by wystarczył, fajnie by było gdyby ktoś z 1.8t się wypowiedział jaki ma u Siebie ☺️
sitar Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 Ja mam ori 70 w bfb.wpisz tu vin i będziesz miał http://carinfo.kiev.ua/cars/vin/audi
Neski Opublikowano 11 Marca 2018 Autor Opublikowano 11 Marca 2018 Dobra problem rozwiązany przewód od rozrusznika został przygnieciony jak wymieniali sprzęgło .
Rekomendowane odpowiedzi