Quatro7 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Moduł mam w najwyżej wersji, dołożyłem więc manetkę tempomatu, zakodowałem w kierownicy ale nie mogę zakodować w sterowniku silnika.Coding II - 11 jest nie aktywne, trzeba się wcześniej zalogować przez secure access? Długiego logowania też zmienić nie mogę, odrzuca błędem 31.Vcds posiadam w pełnej wersji Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
MaTeo85 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Trzeba najpierw podać login. Później wchodzisz w kodowanie. Kodowanie robisz przy wyłączonym silniku. Na forum i na stronie ross-techu masz pełne info co i jak tylko trzeba poszukać. Login 11463 powinien zadziałać. Później kodowanie wg podpowiedzi z vcdsa.
salamon Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 15 minut temu, MaTeo85 napisał: Trzeba najpierw podać login. Później wchodzisz w kodowanie. Kodowanie robisz przy wyłączonym silniku. Na forum i na stronie ross-techu masz pełne info co i jak tylko trzeba poszukać. Login 11463 powinien zadziałać. Później kodowanie wg podpowiedzi z vcdsa. Trochę odwrotnie.Najpierw w grupie 01 czyli silnik wybieramy LOGIN 11 i wpisujemy tajemniczy kod czyli 11463 który właśnie aktywuje tempomat,następnie akceptujemy czyli Do it i to wszystko w tej grupie
Quatro7 Opublikowano 18 Marca 2018 Autor Opublikowano 18 Marca 2018 Ale właśnie login - 11 (u mnie nazywa się to coding II - 11) jest nieaktywneWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Grzyb01 Opublikowano 18 Marca 2018 Opublikowano 18 Marca 2018 Kiedys znalazkem na forum. Jak nie masz aktywne coding II to może coś takiego jak Security access-16. Tu niby wpisuje się ułożony login. Tylko nie pamiętam czego to się tyczylo. Czy abs czy silnika.
Rekomendowane odpowiedzi