casperino_89 Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Witam.. Pewnie bylo omawiane ale nie moge sie doszukac. Pacjent a4 b8 2008 2.0tdi cr 143km. Obojetnie czy zimny czy cieply silnik, podczas zgaszenia auta mocno trzepnie silnikiem, czytalem cos o klapie gaszacej ale nie wiem gdzie ona sie znajduje. Ktos przerabial i moze mi wystawic diagnoze trafiajac w 100%?
Skyline93 Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Nikt Tobie przez internet nie zdiagnozuje auta, jednie można sugestie napisać. Objawy pasują do kończącego się koła dwumasowego.
salamon Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Godzinę temu, casperino_89 napisał: Witam.. Pewnie bylo omawiane ale nie moge sie doszukac. Pacjent a4 b8 2008 2.0tdi cr 143km. Obojetnie czy zimny czy cieply silnik, podczas zgaszenia auta mocno trzepnie silnikiem, czytalem cos o klapie gaszacej ale nie wiem gdzie ona sie znajduje. Ktos przerabial i moze mi wystawic diagnoze trafiajac w 100%? Prawdopodobnie dobrze kombinujesz .Jeśli to klapa powinien też świecić się kontrolka check
casperino_89 Opublikowano 19 Marca 2018 Autor Opublikowano 19 Marca 2018 Godzinę temu, salamon napisał: Prawdopodobnie dobrze kombinujesz .Jeśli to klapa powinien też świecić się kontrolka check Nie wiem czy sa bledy w komputerze... Natomiast zadna kontrolka nie swieci.
Rekomendowane odpowiedzi