CZERWONAniunia Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 No fabryka dala niezlego bonusa witek mówil ze zdazylo mu sie 156 KM w fabryce ....moj tez calkiem duzy dodatek....ale bonusik od rogala chyba najlepszy Warto wydac troszke grosza zeby poczuc RÓZNICE
CZERWONAniunia Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2010 wiesz za 23 to mam dwie sztuki ???
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ładna A4 super siedzenia, koła tez ok, słuszny kolor ogólnie ładna furmanka Ps. Skoro twój AVF tyle ma to napewno mój będzie miał podobną liczbe kucyków w seri
Wandej Opublikowano 3 Stycznia 2010 Opublikowano 3 Stycznia 2010 No fabryka dala niezlego bonusa witek mówil ze zdazylo mu sie 156 KM w fabryce ....moj tez calkiem duzy dodatek....ale bonusik od rogala chyba najlepszy Warto wydac troszke grosza zeby poczuc RÓZNICE może lepsze paliwko u was i dlatego taka moc A te felgi wyglądają obłędnie z tym kolorem auta Też miałem czerwone b5 a teraz granatowe b6(też szukałem czerwonej )
skovroon Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ps. Skoro twój AVF tyle ma to napewno mój będzie miał podobną liczbe kucyków w seri skąd taka pewność ? skąd wiesz że Twój silnik jest tak zdrowy i generuje taką moc ?? :naughty:to że AVF'y I AWX'y mają liczne bonusy w serii to naprawde nie znaczy ze kazdy bedzie mial po te ~150KM oczywiscie życzę Ci tego jak najbardziej Ja tez przed robieniem programu mialem nadzieje ze mi minimum 140KM na hamowni wyskoczy niestety wyskoczylo tylko 130,5KM.. ale w nagrode uslyszalem od Rogala cos co mnie najbardziej ucieszyło- że serduszko bije jak należy :naughty: żeby nie robić OT Autko bardzo ładne czekamy na jakies nowe zmiany Ja bym zaczął od pomalowania dokładek w kolor No i oczywiscie GRATULEJSZYN pięknego wykresiku i tak zdrowego "pacjenta" Pozdrawiam.
CZERWONAniunia Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2010 nastepne plany to: -pomalowac dokladki pod kolor albo zmienic s line -zmienic tylne lampy na led takie troszke przycemniane -mala sciemka wszystkich szybek (cztery plus pasek na przednia) -radio mam 2din i miejsce jest....to az korci zeby rns-e dorzucic -pewnie jeszcze cos o czym teraz zapomnialem -jak juz to wszystko zrobie to pozostaje mi sie tylko spakowac bo mnie kobieta z domu wywali pozdrawiam
skovroon Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 nastepne plany to: -pomalowac dokladki pod kolor albo zmienic s line -zmienic tylne lampy na led takie troszke przycemniane -mala sciemka wszystkich szybek (cztery plus pasek na przednia) -radio mam 2din i miejsce jest....to az korci zeby rns-e dorzucic -pewnie jeszcze cos o czym teraz zapomnialem -jak juz to wszystko zrobie to pozostaje mi sie tylko spakowac bo mnie kobieta z domu wywali pozdrawiam Jak już masz radyjko 2DIN to nawet się nie zastanawiaj tylko rezaj RNS-E :kox:
bartek1351 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 wszysko ladnie tylko szkoda ze pasazer jest kierowca
CZERWONAniunia Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2010 wszysko ladnie tylko szkoda ze pasazer jest kierowca Zawsze jak bede wracal moge przerzucic:)
variocustoms Opublikowano 15 Stycznia 2010 Opublikowano 15 Stycznia 2010 Kto zmieniał biegi ? Rogal czy Ty ?
Chuck Norris Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panowie nowe fotki na stronie pierwszej,zmiany wprowadzone to ciemne szybki i znak s-line.... a oto te lampki tylnie juz zamówine jak dojda to wkleje fotki ....jakie wasze zdanie??? A oto te lampki: http://www.allegro.pl/item978106136_mega_oferta_led_diodowe_lampy_audi_a4_8e_b6_black.html Jak dla mnie lipa, mogły by pasować do ciemnego auta. Jedyne ledy jakie uważam to te co ma Adamoo
Maciek80 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Fajnie się auto prezentuje A folia ściemniająca jaka? Ta najciemniejsza, przez którą nic nie widać pod światło (chyba 95% ściemy ma), czy ta druga w kolejności, 75% ? A co do LEDów to czekam na foty, powinno być ok.
CZERWONAniunia Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2010 panowie nowe fotki na stronie pierwszej,zmiany wprowadzone to ciemne szybki i znak s-line.... a oto te lampki tylnie juz zamówine jak dojda to wkleje fotki ....jakie wasze zdanie??? A oto te lampki: http://www.allegro.pl/item978106136_mega_oferta_led_diodowe_lampy_audi_a4_8e_b6_black.html Jak dla mnie lipa, mogły by pasować do ciemnego auta. Jedyne ledy jakie uważam to te co ma Adamoo Fajnie się auto prezentuje A folia ściemniająca jaka? Ta najciemniejsza, przez którą nic nie widać pod światło (chyba 95% ściemy ma), czy ta druga w kolejności, 75% ? A co do LEDów to czekam na foty, powinno być ok. sa gusta i gusciki zdiecia wkleje jak tylko dojda...z tylu sciema na maxa tzw 'limo' przednie jasniejsze profesjonalnie sciemnione przez firme folia 3M z dozywotnia gwarancja...widocznosc jak dla mnie ciagle bardzo dobra po stronie pasazera i kierowcy z tylu troszke gorzej ale ja tam nie jezdze tylko zadziej trzeba sie nauczyc z lusterka wewnetrzenego kozystac bo w nocy za duzo nie widac :gwizdanie:
Maciek80 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kolor podobny więc daje obraz tego jak mniej więcej będą te lampy wyglądały: Dla mnie kox Jak zamontujesz to wklejaj fotki jak najszybciej :>
przemciotorun Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 michas dawaj na spota! naprawimy ci kierownice
CZERWONAniunia Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2010 kilka nowych fotek na 1 stronie oraz male fotostory tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/stylizacja_i_tuning_optyczny/all_b6_lampy_tylne_ledkrotkie_fotostoryco_sadzisz-t129161.0.html;msg1545299#msg1545299
julo23 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zdrowa motorownia. 150KM rzadko się zdarza. Momencik też ładny. Ledy to zależy od gustu, ja akurat preferuje mody z wyższego modelu bądź s-line. Innych nie akceptuje. Coś jak Bart-S z naszego forum lub Miro z a3-clubu.
Ukasz699 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ładny furczak ale do s-line to mu dużo brakuje :gwizdanie: Ni zderzaka przedniego ni tylnego ni listw bocznych ale s-line
CZERWONAniunia Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Ładny furczak ale do s-line to mu dużo brakuje :gwizdanie: Ni zderzaka przedniego ni tylnego ni listw bocznych ale s-line wszystko w swoim czasie
Rekomendowane odpowiedzi