xmnichx Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Mam pytanie odnośnie temperatury wyświetlanej na FISie u mnie cały czas zawyża o ok 4*C czy da się to jakoś skorygować Vagiem, jeśli tak to jak?? a może są jakieś inne sposoby??
carlos666 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 A skąd wiesz że zawyża? może ten drugi z którym porównujesz zaniża?
xmnichx Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 pytałem innych kierowców przez cb i wszyscy mieli mniejszą o 4*C
janjazda Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 u mnie też zawyża o jakiś stopień albo dwa, przydało by się go rozkalibrować :gwizdanie:
spetsnaz Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Sprawdź odległość czujnika od chłodnicy. Ewentualnie wyczyść go.
xmnichx Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Opublikowano 9 Lutego 2009 jest to jakiś sposób może go trochę odsunę od chłodnicy. Na pewno na postoju i przy rozgrzanym silniku pokaże więcej bo nie ma siły żeby nie łapnął cieplejszego powietrza od chłodnicy.
Rekomendowane odpowiedzi