Hugo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Pragnę poinformować , że Audi A4 Klub Polska obchodzi właśnie 3 urodzinki.Dziękuję Wam wszystkim za to , że jesteście i pomagacie w jego rozwoju.Dziękuję adminkom i moderatorom za pomoc i utrzymywanie tego wszystkiego w ryzach. Rozwijamy się w niesamowitym tempie , którego chyba nawet ja sobie nie wyobrażałem jak zakładałem klub To naprawdę cieszy Ale największą radość sprawia jak dostaję wiadomości , że forum komuś pomogło i zaoszczędził pieniądze lub nie kupił złomu Wasze zdrowie
Iverson Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ...no fajny ten Klub...kto stawia piwo??
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 świętujmy świętujmy bo jest co :good: - Hugo za lata dobrej roboty
fahrenheit Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 100 lat :oklaski:, 100 lat :oklaski: dla Prezesa i Spółki :oklaski:
Italiano Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 :good: :good: Dobra robota, najlepszego i 100 Lat :banan2: :banan3:
malik Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Możemy sobie pogratulować. Kontynuujmy dobrą robotę. :oklaski:
marcin j Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 Hugo sto lat dla klubu i dla reszty ekipy
wit.s Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 HEPI BERZDEJ KLUBIE!!!! HEPI BERZDEJ KLUBIE!!! HEPIBERZDEJ DROGI WICIU!!!! HEPIBERZDEJ WSZYSCY!!!
Gość mmcv Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 łubudubu łubudubu ...niech zyje Nam ... prezes Naszego Klubu :good:
Rekomendowane odpowiedzi