GacekUK Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 Box dachowy ogarnięty. Menabo Mania 400. Bagażnik dachowy Whispbar S5 już w drodze. Foto z przymiarki boxa.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
black4 Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Witaj! Przy lakierze w twoim A4 biały box mocno się odróżnia (przynajmniej na foto). Szkoda, że nie okleiłeś dachu w czerń połysk i nie dałeś czarnego boxa... B. ładnie by to grało z całością... Pozdrawiam
GacekUK Opublikowano 6 Maja 2018 Autor Opublikowano 6 Maja 2018 Witaj! Przy lakierze w twoim A4 biały box mocno się odróżnia (przynajmniej na foto). Szkoda, że nie okleiłeś dachu w czerń połysk i nie dałeś czarnego boxa... B. ładnie by to grało z całością... PozdrawiamHej przymierzałem od kolegi podobnego boxa ale czarnego i jakoś mi to nie grało, wyróżniał się bardziej niż biały!!! Czarny box wydawał się o wiele wiekszy dlatego kupiłem biały. Spód boxa ok 5cm jest czarny i to na żywo naprawde fajnie wygląda biel z czernią. Położe na niego ceramike i biały kolor bedzie trzymał. Myślę że z dachem na czarno to już troche za dużo czerni. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Przemo c Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 siemka moim skromnym zdaniem jest dobrze i nie ma co kombinować fajna furka poza tym
muunv Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Kozacka furmanka Nie wiedzialem, ze bialy kolor moze tak dobrze wygladac Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
GacekUK Opublikowano 12 Maja 2018 Autor Opublikowano 12 Maja 2018 Listwy progowe wreszcie zrobione na black piano, dzięki paru forumowiczom za podsunięcie pomysłu z tymi listwami, jest ogień ? Jak już ide za ciosem i pare pomysłów było to czy nie zrobić dachu na czarno? 1
MaciekPL Opublikowano 12 Maja 2018 Opublikowano 12 Maja 2018 Teraz tak, bardzo dobrze to wygląda. Osobiście dachu bym nie ruszał, tak jak jest teraz jest ze smakiem. 1
granatowy Opublikowano 13 Maja 2018 Opublikowano 13 Maja 2018 21 godzin temu, GacekUK napisał: czy nie zrobić dachu na czarno? W dniu 2018-05-06 o 12:46, GacekUK napisał: Myślę że z dachem na czarno to już troche za dużo czerni. Sam sobie odpowiedziałeś ? NIE
GacekUK Opublikowano 16 Lipca 2018 Autor Opublikowano 16 Lipca 2018 Kolejna mapa zrobiona, niestety przestroga dla innych, po akcji serwisowej z wymianą podzespołów klimatyzacji i z emisją CO2 okazalo sie ze moc auta powróciła do pierwotnych wartości!!! Czyli zeszloroczna mapa poszla sie ....! Dzis przyszedl nowy program i zadowalające efekty. W serii powinno być 136KM, wydmuchał 143 KMi 340Nm, po programie wyszlo 177KM i 402,5Nm.
D4NTE Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 W dniu 12.05.2018 o 19:45, GacekUK napisał: Listwy progowe wreszcie zrobione na black piano, dzięki paru forumowiczom za podsunięcie pomysłu z tymi listwami, jest ogień ? Jak już ide za ciosem i pare pomysłów było to czy nie zrobić dachu na czarno? Jest luks, więcej czarnych dodatków nie wskazane ✌️
GacekUK Opublikowano 23 Lipca 2018 Autor Opublikowano 23 Lipca 2018 (edytowane) Wodorowanie silnika, nie wiem czy coś to dało, różnicy nie widze i nie słysze!!! Niektórzy są zadowoleni! Ja się nie wypowiadam. W piątek odbiór po ceramice. Mam nadzieje że będe zadowolony ? Edytowane 23 Lipca 2018 przez GacekUK Zjadłem słowo
GacekUK Opublikowano 27 Lipca 2018 Autor Opublikowano 27 Lipca 2018 Auto odebrane, powłoka ceramiczna z 5cio letnią ochroną wykonana w Bydgoszczy u Łowców Blasku. Dodadkowo koła, szyby i box dachowy też dostały powłoke. Na żywo jest ogien. Urlop w PL dobiega końca. Ja już spakowany. Jutro uderzam na UK.
Rekomendowane odpowiedzi