ludi123 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 pacjent A4 B7 1.8t Po przekręceniu kluczyka zapalają się kontrolki i po chwili powinny zgasnąć wtedy mogę odpalić bez problemu lecz teraz co jakiś czas po przekręceniu, abs/esc nie gaśnie i auto kręci ale nie odpala. Zrobiłem skan błędów Vagiem (w załączniku zdjęcia). Prosiłbym o jakieś wskazówki od czego zacząć. Jakieś przekaźniki do wymiany lub czujnik? (jak tak to gdzie się znajduję) błąd 1 jest w dziale Silnik błąd 2 w dziale ABS/hamulce błąd 3 w dziale immobilizer
piwoszek28 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Może Ci komputer woda zalała? Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
piwoszek28 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Tam też są przekaźniki więc by się zgadzało radzę to sprawdzić Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
ludi123 Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2018 (edytowane) Odkręciłem pokrywę i póki co wygląda na sucho. Edytowane 3 Kwietnia 2018 przez ludi123
sitar Opublikowano 28 Września 2018 Opublikowano 28 Września 2018 Sprawdź przekaźnik główny w ECU-bodajże nr 30
Rekomendowane odpowiedzi