piotrekkiel Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Witam mam problem z a4 podczas wyprzedzania daje pełny ogień a ona czasem zapierdziela a za chwilę slabo jedzie i tak co kilka sekund różnie niema ciągłej mocy tylko faluje jakby
Damian320d Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Witam mam problem z a4 podczas wyprzedzania daje pełny ogień a ona czasem zapierdziela a za chwilę slabo jedzie i tak co kilka sekund różnie niema ciągłej mocy tylko faluje jakbyU mnie jak turbo sie kończyło to było tak do do 2,5krpm ogień potem spadek mocy i od 3krmp znow ogień Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
piotrsob1 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 Opublikowano 18 Kwietnia 2018 W dniu 11.04.2018 o 21:09, piotrekkiel napisał: Witam mam problem z a4 podczas wyprzedzania daje pełny ogień a ona czasem zapierdziela a za chwilę slabo jedzie i tak co kilka sekund różnie niema ciągłej mocy tylko faluje jakby Sprawdź wakuometrem wartość podciśnienia ( na akumulatorze podciśnienia zaworu N75 ). Jeżeli też będzie "falowało" to szukaj nieszczelności w układzie podciśnieniowym
Rekomendowane odpowiedzi