schwarzu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witam Chciałbym pochwalić się swoją audiczką. Model b5 po lifcie. Silnik ANB skrzynia tiptronic EBU Wyposażenie: Alarm Audi, S-line, skórzana kierownica, gałka i ręczny, podłokietnik przód, Klimatronic, ksenon, PDC, ESP, pełny fis, elektryczne szyby przód, navi, radio Audi Concert, Alu 7x16 pięcioramienne, zabezpieczenie do kół, koło zapasowe aluminiowe, wnętrze błękit maritim a zluminiowymi wstawkami, elektrycznie regulowane podparcie lędźwiowe na przednich siedzeniach, regulacja wysokości przednich foteli, szyba przód z osłona przeciwsłoneczną, aluminiowe listwy progowe. Dodatkowo zamontowane wkład Pipercross i ciemne lampy In.Pro
BlackHazelAudi Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ładna a że tak zapytam gdzie masz te Navi ?
A4CCH Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 4 minuty temu, BlackHazelAudi napisał: Ładna a że tak zapytam gdzie masz te Navi ? Myślę że obok ręcznego
BlackHazelAudi Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 To tylko sterowanie a ekran? Obawiam się że nie masz navi Te sterowanie może być równie dobrze skonfigurowane z concertem
karol24 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 S-Line wszyscy zazdroszczą, że masz w B5 Fajny sedanik,
schwarzu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Navi na Fisie. Obecnie bezużyteczne... Założone są też ciemne lampy od przedlifta
karol24 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Lampy strzał w kolano jak dla mnie
schwarzu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 A dla mnie idelanie są komponują. Musze tylko pozamieniać piny w kostce.
A4CCH Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 15 minut temu, karol24 napisał: Lampy strzał w kolano jak dla mnie Nie tylko dla Ciebie, bez obrazy dla autora oczywiście
schwarzu Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Większość zmienia lampy na polifty a ja zmieniłem na przedlifty ? I teraz jest prawie idealnie ?
BlackHazelAudi Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Wg mnie jeżeli już chciałeś mieć lampy przedlift to powinny być one oem kolorowe anie czarne ale każdy ma swoje gusta i gusciki
Hiper Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 (edytowane) lampy na minus, reszta fajna, może sprzedajesz lampy ? ja mam przedlifty oklejone na usa, ale polift zawsze świeższy Edytowane 12 Kwietnia 2018 przez Hiper
schwarzu Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Chciałem ciemne, bo idealnie zgrywają się z kolorem.
Hiper Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 (edytowane) No jak wolisz, mogłeś kupić ciemne polifty, albo okleić tamte folią , twoje auto , ma się tobie podobać nie reszcie ludzi Ja osobiście wolę kontrast zamiast zgrać wszystko z kolorem auta Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez Hiper
schwarzu Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2018 22 godziny temu, Hiper napisał: No jak wolisz, mogłeś kupić ciemne polifty, albo okleić tamte folią , twoje auto , ma się tobie podobać nie reszcie ludzi Ja osobiście wolę kontrast zamiast zgrać wszystko z kolorem auta Nie podobają mi się ciemne polifty. Zdecydowanie ładniejsze są ciemne przedlifty 3 godziny temu, Maxero napisał: Filtr Pipercross mokry założyłeś? Tak
Maxero Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 No to uważaj ,bo możesz przepływomierz uszkodzić taki typ filtra nie za bardzo lubi się z nim. Oczywiście każdy robi jak uważa ,standardowy lepszy wystarcza na większą moc. Nie mówię o setupach 400+ ,bo tam jest inaczej.
schwarzu Opublikowano 22 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2018 W dniu 16.04.2018 o 02:22, Maxero napisał: No to uważaj ,bo możesz przepływomierz uszkodzić taki typ filtra nie za bardzo lubi się z nim. Oczywiście każdy robi jak uważa ,standardowy lepszy wystarcza na większą moc. Nie mówię o setupach 400+ ,bo tam jest inaczej. Brat ma w TT już kilka lat taki filtr i nic się nie dzieje. Po za tym niby jak przepływka miałaby się uszkodzić przez ten filtr?
Maxero Opublikowano 23 Kwietnia 2018 Opublikowano 23 Kwietnia 2018 W dniu 22.04.2018 o 07:37, schwarzu napisał: Brat ma w TT już kilka lat taki filtr i nic się nie dzieje. Po za tym niby jak przepływka miałaby się uszkodzić przez ten filtr? Przepływomierz ma drucik ,który przez mikro kropelki z mokrego filtra lecą na niego i z czasem zalepiają go przez co przestaje dobrze wskazywać lub w ogóle. Ja spotkałem się już z tak uszkodzoną przepływką i nie dało się jej odratować.
Rekomendowane odpowiedzi