szumipl Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Witam Jestem w trakcie podnoszenia mocy w 1.8t bfb planowana moc 200-230km Moje pytanie brzmi czy macie do polecenia jakiś katalizator sportowy który będzie spełniał normy ponieważ nie chciałbym montować DP ?
afroo. Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ewidentnie pisałeś na pałę bez przeglądania forum - pierwszy temat w tym dziale jest o sportowych katach
szumipl Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Teraz, afroo. napisał: Ewidentnie pisałeś na pałę bez przeglądania forum - pierwszy temat w tym dziale jest o sportowych katach Ewidentnie przeczytaj co jest napisane w tamtym temacie.
afroo. Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Szukaj więc dalej, a w zasadzie czekaj na gotowe info bez szukania.
bartez80 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 2 godziny temu, szumipl napisał: kolego w jakie moce celujesz ?? dasz mi te info i zrobie tobie katalizator P&P ,pozdrawiam....
Rekomendowane odpowiedzi