Radziu Police Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam, Problem jest jak w temacie trzyma mi tylny zacisk i mam pytanie czy jest sens to naprawiać? czy lepiej jest wymienić zacisk? A może ktoś miał podobny problem i wie jak sobie z tym poradzić? z góry dzięki za pomoc
sokolnh Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 a co Ci trzyma ten zacisk ? tłoczek sie zatarł ?
Radziu Police Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 zacisk chyba nie odbija a może tłoczek nie wiem... Chyba będe musiał go zdjąć i przeczyścić całego i zobacze co będzie się działo! Zauważyłem też że linka od ręcznego przestała działać więc może zacisk nie odbija tam gdzie linka wchodzi?
soolek Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Najpierw przeczyść,przesmaruj, bo może pomóc - dzisiaj właśnie coś takiego było robione u mnie, bo z rana trzymały mi klocki i pomogło. Jak nie, to zestaw naprawczy - wtedy już musi pomóc. Tak wogóle to możesz od razu zestaw naprawczy kupić - koszt chyba 15-20 zeta.
Rekomendowane odpowiedzi