Lukaszxxx Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Witam. Panowie mam taki problem od jakiegos czasu ze autkiem mi tak delikatnie buja na boki..czego wczesniej nie mialem, trzymala sie niesamowicie drogi..zawieszenie dokladnie sprawdzilem zero luzów, koncowki tez..amory w pozadku..geometrie ustawialem jakis rok temu..i było wszystko wpozadku..czy geometria mogła sie od tak zmienic..??zaliczylem ostatnio kilka dołków ale niezbyt duzych :> a i kiere mi lekko w prawo skreciło, a wczesniej była prosciutko..co mi doradzicie??
Lukaszxxx Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Opublikowano 10 Lutego 2009 nie mam za bardzo z kim zamienic...ale moze chociaz przod na tył sprobuje..
Madas Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 nie mam za bardzo z kim zamienic...ale moze chociaz przod na tył sprobuje.. jedź na wulkanizację niech Ci sprawdzą co i jak
cobradd Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 w związku z tą skręcona kierownicą to sprawdź zbiezność, jak koła sie schodzą do środka to właśnie tak buja samochodem
TOM77 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Nie zaszkodzi sprawdzić geometrię, bo tu może być przyczyna Twojego problemu
.:campino:. Opublikowano 11 Lutego 2009 Opublikowano 11 Lutego 2009 Po paru dołkach nawet niezbyt dużych geometria mogła sie przestawić ale bardziej stawiał bym na zbieżność , a jak jedziesz tak ponad 100 to telepie ci samochodem czy tylko buja ( pływa) na boki ?
Lukaszxxx Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Opublikowano 11 Lutego 2009 Po paru dołkach nawet niezbyt dużych geometria mogła sie przestawić ale bardziej stawiał bym na zbieżność , a jak jedziesz tak ponad 100 to telepie ci samochodem czy tylko buja ( pływa) na boki ? No troszke telepie ale tak powyzej 130...
Rekomendowane odpowiedzi