Jano8504 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Witam, tak jak w temacie, w schowku w bagażniku w miejscu gdzie podobno miałby głośnik w obudowie nie mam nic, jest pustka. Dokupilem ową część i teraz jak to rozebrać żeby to złożyć w całość, ktoś coś doradzi? I na dodatek nie widzę kostki żeby to spiąć razem, jest tylko okrągła wtyczka.
WojtasTaba Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Okrągła wtyczka jest zapewne od zmieniarki. A pokaż zdjęcie co dokupiłeś.
Jano8504 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2018 36 minut temu, WojtasTaba napisał: Okrągła wtyczka jest zapewne od zmieniarki. A pokaż zdjęcie co dokupiłeś. Czarna fabryczna skrzynia z głośnikiem, dość duże nieforemne plastikowe pudło, zdobie zdjęcie jutro to wstawię.
Jano8504 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2018 (edytowane) 2ec73a6141ae89d0c04e8e1b475e.webp Taki głośniczek w obudowie zakupiłem, podobno oryginalnie taki miał być. Czy w środku znajdę kostkę żeby to spiąć?? Proszę o podpiwiedzi? Edytowane 28 Kwietnia 2018 przez Jano8504
rafal83_1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 No orgonał szaleństwa ci nie zrobi. Ja mam też tą pseudo tube ale d*py nie rwie. Zastanawiałem sie nawet nad wymianą głośnika lub wstawieniem skrzynki z drugiej strony bagażnika bo jest tam odpowiednie miejsce i na allegro można kupić dydykowaną skrzynke
Jano8504 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2018 No ok, mi wystarczy fabryka. Ale powiedz mi proszę czy znajdę tam wtyczkę do podłączenia czy jej nie ma i trzeba coś wyprowadzać
rafal83_1983 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Szczerze mówiac to nie wiem. Myśle że powinien być
WojtasTaba Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Jeśli nie było wcześniej tam takiej tuby to wiązkę będzie trzeba dorobić. Aczkolwiek jak obecnie masz tam w schowku totalną pustkę to też daje do myślenia, bo tam ZAWSZE coś jest.
Jano8504 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2018 No właśnie w środku jest tylko próżnia i podejrzewam że ktoś coś wyszabrowal, spróbuję rozebrać boczek i zainstalować osprzęt.
longer_xd Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Wybaczcie, że podepnę się w temat, ale nie chce zakładać nowego po jedno pytanie. Jest w stanie ktoś z Was mi powiedzieć jaki jest rozmiar ori głośnika w tym subwooferze z Avanta? Może Jano8504 jeśli masz jeszcze nie zamontowane mógłbyś dla mnie zmierzyć? Pytam, bo zastanawiam się czy nie wrzucić u siebie tego suba by wzmocnić trochę tony niskie, ale jeśli już coś to montowałbym to nie z ori głośnikiem. Stąd potrzebuję rozmiar, bo chcę ustalić, jaki głośnik mogę tam wrzucić i ocenić, czy ta gra będzie warta świeczki. Trochę Wam zazdroszczę, bo jak rafal83_1983 wyżej wspominał do avanta można po prostu kupić dedykowaną skrzynię, a do sedana nigdzie takiej widziałem Natomiast z tego co wiem, ten sub od avanta bez większego wysiłku da się upchać w sedanie. Z góry dzięki za pomoc.
Jano8504 Opublikowano 4 Maja 2018 Autor Opublikowano 4 Maja 2018 Tak więc rozebrany boczek i w środku nic nie ma żeby podpiąć kostkę do tuby ori Nokia, poradzi ktoś coś skąd doprowadzić przewody, dodam że radio już było nieoryginalne.
WojtasTaba Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 http://allegro.pl/subwoofer-audi-a4-lift-fl-01r-avant-wiazka-insta-i7307104678.html - cena jest za sam subwoofer, więc zapytaj ile za samą wiązkę. 1
Jano8504 Opublikowano 12 Lipca 2018 Autor Opublikowano 12 Lipca 2018 Czy ktoś lopatologicznie może wytłumaczyć jak podłączyć ta wiazke tuby, od tuby wtyczka jest podłączona i mam całą wiazke a z drugiej strony ciężko bo pi drodze się kable rozchodzą i jest słabo, asem elektryki dodam że nie jestem. Przejściówkę przy radiu dokupilem bo nie jest ori, niech ktoś coś pomoże bo nigdzie nie ma prostego opisu dla laika.
Rekomendowane odpowiedzi