mugolina Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Witam, prawdopodobnie mam do wymiany termostat. Każdy na forum poleca tylko z ASO. I mam do was pytanie czy macie może jakieś strony na której mogę zamówić taki termostat ? Bo nie ma u mnie nigdzie Aso w pobliżu i druga sprawa pracuje za granicą i przyjeżdżam tylko do Polski na weekend więc musiałbym mieć ten termostat już na miejscu jak wrócę. Pozdrawiam.
mugolina Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Opublikowano 7 Maja 2018 Pisałem do kolegi z forum i ma z Behra termostat TI3100 ale też do końca nie wie czy on będzie dobry. Jak wy uważacie ?
frezergt Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 zakładałem u siebie taki termostat i jest to ori tylko, że ma zdrapane logo audi, już jakiś czas na nim jeżdżę i działa prawidłowo
przem8 Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Montowałem z behra i już ponad 4 lata jeździ bezawaryjnie w takim audi.
mugolina Opublikowano 8 Maja 2018 Autor Opublikowano 8 Maja 2018 Czyli nie kombinować i zamawiać ? Bo nie ma u mnie nigdzie w pobliżu aso i po drugie nie będę miał czasu szukać a tutaj kolega napisał że ma z Behra. A czytałem już trochę na ten temat to większość osób pisze że to jest oryginał który idzie na pierwszy montaż.
k232 Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 W dniu 6.05.2018 o 14:05, mugolina napisał: I mam do was pytanie czy macie może jakieś strony na której mogę zamówić taki termostat ? Masz na forum sprzedawców zaufanych, którzy gówna nie wciskają. @dzik , @tomekhxc @Wandej
Rekomendowane odpowiedzi