Adrian 1992 Opublikowano 6 Maja 2018 Opublikowano 6 Maja 2018 Witam odkręcalem złodziejkę w kole i nasadkę odkręciłem raczej ułamała się a.reszta została w kole jak to.wykrecic ???
Fido Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 14 godzin temu, Adrian 1992 napisał: odkręcalem złodziejkę w kole i nasadkę odkręciłem raczej ułamała się Weź to jakoś normalnie napisz bo ciężko zrozumieć.
Adrian 1992 Opublikowano 7 Maja 2018 Autor Opublikowano 7 Maja 2018 1 godzinę temu, Fido napisał: Przy odkręcaniu złodziejki urwałem sama końcówkę a śruba żołnierzem została w środku i .ysle jak to wykręcić
greg2505 Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 albo coś przyspawać albo rozwiercić i są specjalne narzędzia do wykręcenia urwanych śrub
Fido Opublikowano 7 Maja 2018 Opublikowano 7 Maja 2018 Adrian,cytujesz nie mój tekst. A po drugie ciut lepiej,coś z tego można wywnioskować. Jeśli nie masz drygu mechanika to polecam wezwać kogoś kto ma pojęcie. Sam spierdzielisz jeszcze bardziej,uwierz mi. I jak wyżej. Spawanie lub profesjonalne rozwiercenie i próba wykręcenia porządnym (powtórzę,porządnym) narzędziem do tego. Ewentualnie przegwintowanie po nieudanych próbach rozwiercenia i wykręcenia.
Rekomendowane odpowiedzi