Frond Side Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 6 minut temu, Adam87 napisał: Tak... Krótka historia tego zdjęcia... Zrobiłem to zdjęcie, bo żonka mówiła że nie da się podjechać do końca u mojej siostry pod blokiem Da się Tutaj fotka inna, że to tam.. Ładnie. Zawsze się da, niekiedy tylko raz 2
lewiatan1989 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, Adam87 napisał: Tak... Krótka historia tego zdjęcia... Zrobiłem to zdjęcie, bo żonka mówiła że nie da się podjechać do końca u mojej siostry pod blokiem Da się Tutaj fotka inna, że to tam.. 1 godzinę temu, Frond Side napisał: Ładnie. Zawsze się da, niekiedy tylko raz Dlatego ja nawet nie myślałem o montażu talerzyków z b5 No dobra skłamałem, przez chwilę myślałem Zatem zgodnie z demokracją forumową będę pryskał sam chrom gdy tylko nadarzy się ku temu okazja Edytowane 5 Stycznia 2020 przez lewiatan1989
MARCIN607 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 2 godziny temu, Adam87 napisał: Tak... Krótka historia tego zdjęcia... Zrobiłem to zdjęcie, bo żonka mówiła że nie da się podjechać do końca u mojej siostry pod blokiem Da się Tutaj fotka inna, że to tam.. Widzę Cie jak mierzyłeś miarką wysokość krawężnika a później wysokość zderzaka od ziemi :-)
Adam87 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 1 godzinę temu, lewiatan1989 napisał: Dlatego ja nawet nie myślałem o montażu talerzyków z b5 No dobra skłamałem, przez chwilę myślałem Zatem zgodnie z demokracją forumową będę pryskał sam chrom gdy tylko nadarzy się ku temu okazja U mnie z tależykami to wogule byłaby miazga. Niejedno skrzyżowanie w Kielcach trzeba by po deskach pokonywać Godzinę temu, MARCIN607 napisał: Widzę Cie jak mierzyłeś miarką wysokość krawężnika a później wysokość zderzaka od ziemi :-) Może, aż tak to nie, ale było dużo ostrożności
Gremlin0209 Opublikowano 5 Stycznia 2020 Opublikowano 5 Stycznia 2020 4 godziny temu, lewiatan1989 napisał: Dlatego ja nawet nie myślałem o montażu talerzyków z b5 No dobra skłamałem, przez chwilę myślałem Zatem zgodnie z demokracją forumową będę pryskał sam chrom gdy tylko nadarzy się ku temu okazja Tylko pryskaj jak będzie ciepło ? chyba że masz cieplutko w garażu to tak ? ale jak nie to radze poczekać do wiosny ☺
lewiatan1989 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2020 No to dziś się trochę pobawiłem w garażu Główny powód zabawy to oczywiście serwis olejowy bo minęło kolejne 10k, na początek poszła płukanka: ARCHOIL AR2820 Engine Flush Po tym przesiadka z Motula na: RAVENOL VMO 5W40 CleanSynto 5L + ARCHOIL AR9100 Na zmianę oleju jak i dodatek namówił mnie @kamil-vag i powiem tak: silnik pracuje słyszalnie ciszej, miękcej i jakby mniej drżał. Poza olejem wpadł : FILTR POWIETRZA KNECHT LX819 FILTR KABINOWY KNECHT LAK93 FILTR OLEJU KNECHT OX143D Mając okazję, że zamknąłem się w garażu to zrzuciłem zderzak i pomalowałem grill Do malowania zrzuciłem zderzak aby dobrze było to korzystając z okazji poprawiłem regulacje lamp i przez co kreski są zdecydowanie lepsze 4
Adam87 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Serwis obowiązkowo Ja jeszcze tego archoila nie wlałem, ale się wleje i jeszcze jak faktycznie coś daje to już musowo... Grill ładnie teraz pasuje do całości, nawet do nazwy tematu Pozdro 1
kamil-vag Opublikowano 11 Stycznia 2020 Opublikowano 11 Stycznia 2020 Teraz to jest Black Panther z prawdziwego zdarzenia... Lampy pasują jak nie wiem, w oryginale powinny być normalne soczewki, a nie takie zwykłe odblysniki ? Z tym archoilem to puściłem trend na forum hehe... Ale fajnie, że nie tylko ja dostrzegam zalety... Look jest teraz mega, fajnie, że dałeś się namówić na ten czarny grill Darku ?? No i panowie, u Darka lampy nie parują, całe na czarno... Także ja już zglupialem, nie mam pomysłu dlaczego jedne parują, drugie nie... 1
lewiatan1989 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 (edytowane) To jeszcze dla porównania dwa zestawienia fotek Od góry patrząc mamy zwykły reflektor, warto dodać, że tu była założona żarówka typu offroad 80W h7, kreski były kiepskawe w dodatku prawa lampa kresek prawie wgl nie miała Niżej zdjęcie właściwie zaraz po montażu lamp od @kamil-vag i trzecie zdjęcie z wczoraj gry zrzuciłem zderzak i pobawiłem się fabryczną regulacją reflektorów (dwie śruby skrajne od mocowania lamp mają regulacje na zasadzie nakrętek z odwrotnym gwintem, trochę się pobawiłem i jak widać jest zdecydowanie lepiej) oczywiście należy pamiętać, to co Kamil zaznaczył, że nie będzie przy tych soczewkach idealnie równych kresek bo to soczewki od bi-halo Tak czy siak, w moim odczuciu siedząc za kierownicą jest zdecydowanie lepsza widoczność i nieporównywalnie lepiej do świeci No i porównanie ryjka przed jakimikolwiek zmianami i wczoraj po pomalowaniu go Plasti Dip Luxury Metal Sapphire Black + Plastidip Glossifier: Moim zdaniem wygląda to teraz super... jednak jak się okazało żonka ma dziś trochę inne zdanie na ten temat i złamała mi serce mówiąc, że wolała wersję z pierwszego zdjęcia czyli z zwykłymi lampami i chromem w grillu ps. malowałem jednak cały grill łącznie z kratkami we wnętrzu ponieważ moje były zdecydowanie bardziej siwe niż czarne Edytowane 12 Stycznia 2020 przez lewiatan1989 4
kamil-vag Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Zobaczymy jak przyjdą mi te soczewki z Ali pod H7 co z tego wyjdzie, na nich powinny być proste kreski, zrobimy wersję testową, jak będzie OK, to coś może pomyślimy przerobieniu Twojego kpl ? A co do czarnego przodu, kobity się nie znajooo ? 2
Gremlin0209 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Jeszcze znaczek ? Też miałem zostawiać srebrny, ale poszedł w szarość razem z napisalem Q, który wcześniej był czarny i nie było go widać ? Ciemność Darku zobowiązuje ? 1
Adam87 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 A mnie się podoba tak jak jest teraz z chromowanym znaczkiem I Kamil ma rację... kobity się nie znają 1
lewiatan1989 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2020 36 minut temu, Gremlin0209 napisał: Jeszcze znaczek ? 24 minuty temu, Adam87 napisał: A mnie się podoba tak jak jest teraz z chromowanym znaczkiem Panowie jednak póki co zostanę przy chromie zobaczymy z czasem czy nie zmienię zdania ale tak jak jest teraz to mi się podoba 1
Adam87 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 2 minuty temu, lewiatan1989 napisał: Panowie jednak póki co zostanę przy chromie zobaczymy z czasem czy nie zmienię zdania ale tak jak jest teraz to mi się podoba 1
Misieqq7 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Opublikowano 12 Stycznia 2020 Ładnie się przód prezentuje teraz !!!:) Mody na plus na pewno wyróżnia teraz 1
lewiatan1989 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2020 (edytowane) No to aby ostatecznie zamknąć wątek (hmmm czy na pewno?) lamp bi-halo produkcji @kamil-vagpostanowiłem dodać zdjęcia jak lampy świecą na drodze nocą. Światła mijania: Światła drogowe : Edytowane 18 Stycznia 2020 przez lewiatan1989 3
kamil-vag Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 Kuźwa ja sam jestem w szoku... Nigdy bym się nie spodziewał, że te hella classic bihalo tak dają ? no i czy odrazu nie czuję się człowiek bezpieczniej z takim doświetleniem? 1
kamil-vag Opublikowano 18 Stycznia 2020 Opublikowano 18 Stycznia 2020 To jeszcze dołem jak dasz ledy to już ładne wypełnienie całej drogi przed autem pewnie... 1
Rekomendowane odpowiedzi