Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak się przygotować do wizyty w BRK TUNING.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Więc tak jak jakieś drobne uszkodzenie robią to na miejscu jeśli coś poważnego to jest tylko 150zł Chamownie i wtryski też oni zakładają oczywiście moje . Więc jak myślicie dobra cena?

Opublikowano
  • Autor

Logi zrobię tylko muszę jeszcze poszukać jak to zrobić ?

Opublikowano
7 godzin temu, Dragon7820 napisał:

Dzisiaj będę dzwonił do nich . Ic już idzie do mnie więc pewnie założę dopiero po programie bo nie zdążę . Mówisz że wtryski będą pasować o tego 2.3t? I kupić je razem z listwa? Heble to wiem i też wymienię po wizycie , ok 10 napisze co mi powiedzieli . 

tak pasuje p&p, sporo tansze od bexowych i wydajniejsze za razem

Opublikowano
  • Autor

To dzięki już idzie do mnie paczka ?

Opublikowano
W dniu ‎2018‎-‎05‎-‎14 o 13:41, Dragon7820 napisał:

To dzięki już idzie do mnie paczka ?

Pochwal się po skończonej modyfikacji, bo też myśle o programie. Ewentualnie podpytaj o cenę programu na 180KM bez modyfikacji sprzętowej ;)

Opublikowano
  • Autor

Siema bez zmiany ic same strojenie wyszło 181km . No i 1200zł ?

Opublikowano
  • Autor

Więc cena raczej ta sama będzie ?

Opublikowano

i jak wrazenia? :) 

Opublikowano
  • Autor

Jest różnica na pewno , dużo lepiej się zbiera ale cena trochę duża jak za sam program. Dodaje wykres może ktoś oceni? 

Opublikowano
  • Autor

Jak mogę wstawić zdjęcie? :-P

Opublikowano
  • Autor

download.jpg

Opublikowano

Chyba bardzo delikatny program ?

Opublikowano
  • Autor

Nie,  chciałem więcej ale powiedział że nie da rady bo paliwo straszna lipa . A myślisz że było można więcej?

Opublikowano

Na seryjnym osprzecie to jest bardzo rozsadny wynik. Nie ma co wiecej pompowac bo tylko go*no z tego wyjdzie.

EDIT: a co do wykresu no to kreski bardzo ladnie poprowadzone, tylko zastanawia mnie czemu tylko do 6tys RPM pomiar byl robiony?

Edytowane przez DivaynEays

Opublikowano
  • Autor

No możliwe nie znam się i dlatego pytam . A czy ktoś powie co jeszcze wymienić do osiągnięcia 200?

Opublikowano
8 minut temu, Dragon7820 napisał:

No możliwe nie znam się i dlatego pytam . A czy ktoś powie co jeszcze wymienić do osiągnięcia 200?

Troszkę szkoda kasy tak  robić na  raty. . Mogł kolega OdrazU dać wtryski z  bex i  Dp. A tak to znów program trzeba będzie robić. . 

Opublikowano
  • Autor
12 minut temu, DivaynEays napisał:

Na seryjnym osprzecie to jest bardzo rozsadny wynik. Nie ma co wiecej pompowac bo tylko go*no z tego wyjdzie.

EDIT: a co do wykresu no to kreski bardzo ladnie poprowadzone, tylko zastanawia mnie czemu tylko do 6tys RPM pomiar byl robiony?

Opublikowano
11 minut temu, Dragon7820 napisał:

A czy ktoś powie co jeszcze wymienić do osiągnięcia 200?

Czyli przyrost mocy (za 1200 zl) jakoś specjalnie Cię nie zadowolił ?Pytam bo sam myślę nad programem, mam do BRK 4 km i nie wiem czy warto w tak stare auto tyle inwestować...

Edytowane przez Marcin13

Opublikowano
11 minut temu, Dragon7820 napisał:

wrzucic wtryski z saaba 2.3T (duzo tansze niz te z bexa, a wydajniejsze, obrabiaja okolice 260 km) i dobrze by bylo wrzucic drugi smic z bexa, 2.5 tdi, 2.0 tfsi lub najlepiej fmic. DP pod ta moc nie jest musem, ale zawsze lzej dla turbinki, jak zrobisz ten zestaw to mozesz atakowac 210-215 qnia jezeli turbo zdrowe :)

Opublikowano
1 minutę temu, Marcin13 napisał:

Czyli przyrost mocy (za 1200 zl) jakoś specjalnie Cię nie zadowolił ?Pytam bo sam myślę nad programem, mam do BRK 4 km i nie wiem czy warto w tak stare auto tyle inwestować...

przyrost jest odczuwalny zdecydowanie, bez dwoch zdan, ale nie wiele drozszym kosztem mozna go powiekszyc o drugie tyle.