Kozak677 Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Witam. mój problem polega ze auto czasem, łapie muła do tego mruga spiralka(kontrolka świec ), auto po jakimś czasie samo wraca do normalnej pracy nawet bez wyłączenia silnika, chwilowe zgaszenie i odpalenie, czesto nie poprawia mocy. 5334 - Czujnik położenia nastawnika ciśnienia doładowania P2564 00 [036] - sygnał za niski logi na dole. *plus logi z dpf z blokow pomiarowych ciekaw jestem w jakim stanie jest filtr DPF , co to moze byc ??? Log-CZUJNIK POLOZENIA.txt Log-DOLADOWANIE.txt tu info o dpf: Log-DPF-WAUZZZ8.txt Tu kod błędu : Log-KODY-WAUZZZ.txt Edytowane 27 Maja 2018 przez Kozak677
duzy616 Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Godzinę temu, Kozak677 napisał: Witam. mój problem polega ze auto czasem, łapie muła do tego mruga spiralka(kontrolka świec ), auto po jakimś czasie samo wraca do normalnej pracy nawet bez wyłączenia silnika, chwilowe zgaszenie i odpalenie, czesto nie poprawia mocy. logi na dole. *plus logi z dpf z blokow pomiarowych ciekaw jestem w jakim stanie jest filtr DPF , co to moze byc ??? Log-CZUJNIK POLOZENIA.txt Log-DOLADOWANIE.txt tu info o dpf: Log-DPF-WAUZZZ8.txt Tu kod błędu : Log-KODY-WAUZZZ.txt Jeżeli chodzi o DPF to mamy chyba podobny problem jeżeli chodzi o ciśnienie. Mój post nr 13 Edytowane 27 Maja 2018 przez duzy616
Kozak677 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Opublikowano 27 Maja 2018 (edytowane) Jeśli chodzi o dpf to w silniku brak błędów. Wrzuciłem logi żeby ktoś mógł sprawdzić w jakiś jest stanie itd czy trzeba wypalić czy się jakoś zainteresować?? Najbardziej interesuje mnie ten p2564 i brak mocy Edytowane 27 Maja 2018 przez Kozak677
duzy616 Opublikowano 27 Maja 2018 Opublikowano 27 Maja 2018 2 godziny temu, Kozak677 napisał: Jeśli chodzi o dpf to w silniku brak błędów. Wrzuciłem logi żeby ktoś mógł sprawdzić w jakiś jest stanie itd czy trzeba wypalić czy się jakoś zainteresować?? Najbardziej interesuje mnie ten p2564 i brak mocy Filtr cząstek stałych: różnica ciśnienia 0 hPa Filtr cząstek stałych: offset różnicy ciśnienia 0 hPa A ciśnienie Tobie się zmienia normalnie przy uruchomieniu silnika itd. Czy cały czas masz 0 hPa
Kozak677 Opublikowano 27 Maja 2018 Autor Opublikowano 27 Maja 2018 Nie zwróciłem uwagi, ale sproboje dziś sprawdzić. pomoże ktoś z tym 2błędem?
Kozak677 Opublikowano 29 Maja 2018 Autor Opublikowano 29 Maja 2018 Witam, Dzis ukazał sie kolejny błąd p2563 wrzucam log z błędów, objawy dokładnie takie same jak wcześniej tylko zauważyłem, ze brak mocy jest przez większy czas. najczęściej objaw występuje przy dojeżdżaniu i hamowaniu. Log-KODY BŁEDÓW-WAUZZZ8K.txt
Rekomendowane odpowiedzi