Barszczyku Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 Witam jestem właścicielem od 2 tyg , do tej pory wymieniłem tarcze przód tył + klocki , filtr powietrza paliwa i oleju + 5w30 Na co zwracać uwagę , co mogę zmienić by ulepszyć osiągi auta , jakieś porady wskazówki miłe widziane Pozdrawiam wszystkich forumowiczów , i z góry dzięki za informacje , oczywiście odwdzięczę się tym samym : )
Carrneiro Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 Rozrząd + łańcuch,płyny, czyszczenie smoka, odma i zawór dv tak na początek.
Barszczyku Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Opublikowano 28 Maja 2018 18 minut temu, Carrneiro napisał: Rozrząd + łańcuch,płyny, czyszczenie smoka, odma i zawór dv tak na początek. Dzięki Za info rozrząd wymieniony był 40 tys temu płyny zrobione , z reszta zobaczę w przyszłym miesiącu
Skypl Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 Łańcuch + napinacz, zerknij też na popychacz pompy paliwa.
Barszczyku Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Opublikowano 28 Maja 2018 2 minuty temu, Skypl napisał: Łańcuch + napinacz, zerknij też na popychacz pompy paliwa. Dzięki za info zerknę w przyszłym tyg
dami8705 Opublikowano 28 Maja 2018 Opublikowano 28 Maja 2018 Jesli łańcucha nie słychać to po co go ruszać ?
Barszczyku Opublikowano 28 Maja 2018 Autor Opublikowano 28 Maja 2018 1 godzinę temu, dami8705 napisał: Jesli łańcucha nie słychać to po co go ruszać ? Łańcuch i napinacz ok , możliwe ze muszę go przeciągnąć pare razy do 4-5.5k obrotów może wtryski się odmulom
Carrneiro Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 W dniu 28.05.2018 o 21:02, dami8705 napisał: Jesli łańcucha nie słychać to po co go ruszać ? A gdzie było zaznaczone, że łańcucha nie słychać?
Barszczyku Opublikowano 4 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2018 Temat zamknięty , autem jeździłem zbyt słabo dynamicznie . Przeciągnąłem pare razy i wszystko ok
qruku Opublikowano 4 Czerwca 2018 Opublikowano 4 Czerwca 2018 (edytowane) 52 minuty temu, Barszczyku napisał: Temat zamknięty , autem jeździłem zbyt słabo dynamicznie . Przeciągnąłem pare razy i wszystko ok Nie zamykaj tematu tylko go otwórz porządnie ? Wrzuć zdjęcia fury, jakie wyposażenie, jakie plany co do autka itp ? Edytowane 4 Czerwca 2018 przez qruku
Barszczyku Opublikowano 5 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2018 W dniu 4.06.2018 o 14:32, qruku napisał: Nie zamykaj tematu tylko go otwórz porządnie ? Wrzuć zdjęcia fury, jakie wyposażenie, jakie plany co do autka itp ? Postaram się to zrobić na dniach : )
Barszczyku Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 W dniu 4.06.2018 o 14:32, qruku napisał: Nie zamykaj tematu tylko go otwórz porządnie ? Wrzuć zdjęcia fury, jakie wyposażenie, jakie plany co do autka itp ?
Barszczyku Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 (edytowane) 7 minut temu, Barszczyku napisał: W dniu 4.06.2018 o 14:32, qruku napisał: Nie zamykaj tematu tylko go otwórz porządnie ? Wrzuć zdjęcia fury, jakie wyposażenie, jakie plany co do autka itp ? Zrobione sprzęgło , sprężyny tył , vacum pompa tarcze klocki przód tył filtry paliwa oleju powietrza , w planach zamontować radio z ekranem i navi kamerkę cofania ( lusterko ) , w przyszłym tyg jadę na hamownie zobaczyć co tam siedzi Po wymianie rozrządu ktoś słabo spasował zderzak tym tez muszę się zająć Do zrobienia jeSzcze pływak i tylna wycieraczka Z wizualnych aspektów musze wyglinkowac i wypolerować auto , + jakieś lepsze Fele Edytowane 14 Czerwca 2018 przez Barszczyku
black4 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Witaj w klubie Ładna sztuka, fajnie, że quattro i manual. Btw. Łańcuch zmiennych faz z napinaczem był wcześniej wymieniany? Jakie tarcze i klocki wrzuciłeś? Bezawaryjności i dużo frajdy z jazdy życzę! Pozdrawiam
Barszczyku Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 33 minuty temu, black4 napisał: Witaj w klubie Ładna sztuka, fajnie, że quattro i manual. Btw. Łańcuch zmiennych faz z napinaczem był wcześniej wymieniany? Jakie tarcze i klocki wrzuciłeś? Bezawaryjności i dużo frajdy z jazdy życzę! Pozdrawiam Witam Z tego co mi wiadomo chyba nie lecz muszę w książce serwisowej poszukać , tylko ze auto ze Szwecji jest może być problem ze zrozumieniem treści , ale od czego jet wujek gogle . Tarcze i klocki przód zimmerman tyl ate
black4 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Opublikowano 14 Czerwca 2018 Ok, dzięki za info! Niech się fura dobrze sprawuje, Hey!
Barszczyku Opublikowano 14 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2018 57 minut temu, black4 napisał: Ok, dzięki za info! Niech się fura dobrze sprawuje, Hey! Dzięki Wielkie z fartem Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi