vikis4 Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 Zamontowałem sobie w tylnej półce ori głośniczki nokii-jeden z nich posiada wzmacniacz,ale nie mam kostki.Czy ktoś ma może opis pinów tego wzmacniacza?
cobradd Opublikowano 13 Lutego 2009 Opublikowano 13 Lutego 2009 :szukaj: :szukaj: :szukaj: mam nadzieje że pomogłem
vikis4 Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Opublikowano 13 Lutego 2009 Przekopałem całą szukajke i nie znalazłem konkretnej odp. Chodzi o to,że w tylnej półce nie miałem żadnych głośników a co za tym idzie instalacji też! Na forum są tylko opisy kostek przy radiu, a mi chodzi o kostkę przy wzmacniaczu.
cobradd Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 nie odsyłał bym cie do szukaczki gdybym nie był pewien, że to już było. Proszę oto opis kostki przy głośniku http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_glosniki_tylne_pioneer-t63843.0.html Cały zabawa z szukaczką polega na tym żeby zadać jej odpowiednie pytanie.
Jacek87 Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Mam taki sam problem ... w miejscu lewego głośnika wystaje mi jasno-niebieska kostka, a w miejscu prawego tylko dwa ucięte kabelki ... Nie posiadam głośników ,ponieważ poprzedni właściciel je sobie zabrał ... Chce kupić oryginalne głośniki do mojej A4 . Tylko powiedzcie mi jakie to mają byc głośniki żebym mógł je podłączyc pod tą niebieską kostke ?
cobradd Opublikowano 16 Marca 2009 Opublikowano 16 Marca 2009 Kolego jasnowidzów na forum nie ma żeby odgadli co za kostka ci tam wisi bez żadnego zdjęcia. Kilka postów wyżej jest link do innego tematu jest tam zdjęcie kostki i zdjęcie głośników, po prostu porównaj sobie czy to samo. Jest na forum dużo postów o tylnych głośnikach. Prawdopodobnie były tam aktywne NOKIE.
Rekomendowane odpowiedzi