wowa04 Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 witam - prosze o amalize błędów ewentualnie jak usunąć ich przyczyny - pozdrawiam 01375 00519 00575
mcm Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 01375 - zawór regulacji twardości zawieszenia silnika atopień I cytat Spanky : "00519 to blad czujnika doladowania [G71] wyskakuje on wtedy gdy doladowanie wychodzi poza jego zakres ... [osiaga kosmiczne watosci], 00575+00519 daje zreguły wynik = zaluzje stoja deba" 00575 - Intake Manifold Pressure - Czujnik ciśnienia w rurze rozgałęźnej wszystko jest w szukajce
spanky Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 logi dynamiczne wskaza gdze skierowac rece ktore lecza ....
wowa04 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Opublikowano 16 Lutego 2009 witam - a gdzie się znajduje ten czujnik G71, jak otworze maske to po prawej stronie nisko pod taka plastikową przykrywką są 2 czujniki jeden obok drugiego jeden z nich ma białą góre, i jeszcze jest czujnik po lewej stronie w okolicach nadszybia , który to jest ten czujnik, ponieważ chciałem go podmienić aby sprawdzić - pozdrawiam
spanky Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 witam - a gdzie się znajduje ten czujnik G71, jak otworze maske to po prawej stronie nisko pod taka plastikową przykrywką są 2 czujniki jeden obok drugiego jeden z nich ma białą góre, i jeszcze jest czujnik po lewej stronie w okolicach nadszybia , który to jest ten czujnik, ponieważ chciałem go podmienić aby sprawdzić - pozdrawiam http://www.a4-klub.pl/smf/v6_tdi_lokalizacja_czujnikow_oraz_elementow_wykonawczych-t63977.0.html podmiana prawdopodobnie nic nie da ...
wowa04 Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Opublikowano 19 Lutego 2009 witam - a gdzie się znajduje ten czujnik G71, jak otworze maske to po prawej stronie nisko pod taka plastikową przykrywką są 2 czujniki jeden obok drugiego jeden z nich ma białą góre, i jeszcze jest czujnik po lewej stronie w okolicach nadszybia , który to jest ten czujnik, ponieważ chciałem go podmienić aby sprawdzić - pozdrawiam ooo - prosze mnie nie załamywać , a czemu nic nie da http://www.a4-klub.pl/smf/v6_tdi_lokalizacja_czujnikow_oraz_elementow_wykonawczych-t63977.0.html podmiana prawdopodobnie nic nie da ... [br]Dopisany: 16 Luty 2009, 12:51_________________________________________________Witam - "spanky" mimo twojego linka dolokalizacji czujników i elementów nie moge odnależć tego czujnika doładowania G71 , na rysunku jest w okolicach prawej lampy , czy on nie jest czasem pod lampą , czujnik nowy kupiłem i teraz jest problem z lokalizacją go - pozdrawiam [br]Dopisany: 18 Luty 2009, 10:24_________________________________________________witam - czujnik został zlokalizowany , jest schowany pod prawym kloszem , trzeba wyjąć cały reflektor , czujnik dziś doszedł , nastapiła wymiana i UUUFFF - autko śmiga jak laleczka , dzieki wszystkim za pomoc - pozdrawiam :>
spanky Opublikowano 19 Lutego 2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 a jak z bledami ... juz sie nie pojawiaja ... ?
wowa04 Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Opublikowano 20 Lutego 2009 witam - po założeniu czujnika błąd został wykasowany i już się nie pojawia, wszystko jest OK, autko smiga jak laleczka - pozdrawiam
spanky Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 witam - po założeniu czujnika błąd został wykasowany i już się nie pojawia, wszystko jest OK, autko smiga jak laleczka - pozdrawiam no to fajnie ... osobiscie podejrzewalem gorsze rzeczy ....
Rekomendowane odpowiedzi