Żołnierz 454 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Opublikowano 13 Czerwca 2018 Witam posiadam silnik 2.4 v6 mam taki problem ponieważ występują u mnie drgania czy stoje czy jadę najbardziej na wysokich obrotach , podczas przyspieszania najbardziej na 4 5 biegu . Drgania sa takie ze aż wszystko buczy silnik ma moc , lata drążek zmiany biegow ale nie mocno , a największy problem w tym ze drgania wystepuja a zaraz ich nie ma dzisiaj auto przegoniłem i drgania ustały ktos wie co to za problem ?
Rosomak91 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Opublikowano 25 Czerwca 2018 (edytowane) U brata były podobne objawy i dwumas był w częściach. Tutaj może jakieś wypadanie zapłonu. Edit - on miał to w a6c6 a to chyba inny silnik. Edytowane 25 Czerwca 2018 przez Rosomak91
piti82 Opublikowano 20 Lipca 2018 Opublikowano 20 Lipca 2018 Miałem podobnie, wszystko drgało nie dało się jechać więcej jak 140, a na drugi dzień spokój...U mnie był to dwumas. Spróbuj jeszcze podczas jazdy wrzucić na luz, jeśli drgania ustaną to będzie dokładnie tak jak u mnie
Rekomendowane odpowiedzi