DavOS99 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Opublikowano 24 Czerwca 2018 Witam, moja a4 ma problem z zapalniczką, na początku sprawdzałem bezpieczniki, wkładałem inną zapalniczkę. W końcu wyjąłem ją i moim oczom ukazał się przeraźliwy widok. Ma ktoś pomysł jak to podłączyć, bo poprzedni właściciel, swoją drogą debil, pourywał kable.
Undisclosed Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 (edytowane) Kolego, masz poliftowy samochód, a tunel wsadzony od przedlifta. W miejscu twojej obecnej przedliftowej zapalniczni nie ma wiązki, ponieważ w polifcie zapalniczka jest między lewarkiem, a hamulcem ręcznym. Ten "debil" nic nie pourywał Cały tunel wymień na poliftowy. Naprawdę nieźle ktoś ulepił Twój samochód, widziałem to w innym Twoim wątku. Z ciekawości pokaż całą swoją deskę rozdzielczą. W dniu 24.06.2018 o 14:46, DavOS99 napisał: Cześć, z jakiego auta muszę wziąć zaślepkę panelu środkowego żeby nie było takiej szpary jak jest? I swoją drogą jakie radyjko mogę kupić żeby nie wystawało, albo jaką zaślepkę Edytowane 29 Czerwca 2018 przez Undisclosed
DavOS99 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2018 Przed zakupem wiedziałem, ze auto przeszło swap skrzyni, ja podejrzewałem jeszcze, ze to był anglik, stąd może wymieniony tunel. Oddam auto do elektryka, który wyprowadzi mi wiązkę tam gdzie jest teraz gniazdo zapalary. Chyba, ze masz lepszy pomysł.
Undisclosed Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 Zmień tunel na poliftowy, nie pogłębiaj błędów poprzedniego właściciela.
mayonez666 Opublikowano 11 Lipca 2018 Opublikowano 11 Lipca 2018 W dniu 29.06.2018 o 17:44, DavOS99 napisał: Przed zakupem wiedziałem, ze auto przeszło swap skrzyni, ja podejrzewałem jeszcze, ze to był anglik, stąd może wymieniony tunel. Oddam auto do elektryka, który wyprowadzi mi wiązkę tam gdzie jest teraz gniazdo zapalary. Chyba, ze masz lepszy pomysł. Dobra rzeźba . Faktycznie lepiej zmień tunel na polifta albo konsole na polift (co jest gorszym pomysłem)
Undisclosed Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 10 godzin temu, mayonez666 napisał: albo konsole na polift (co jest gorszym pomysłem) ale tutaj cała reszta jest poliftowa, tylko tunel do wymiany, nawet nie trzeba wymieniać kosza radia i klimatronika :)
mayonez666 Opublikowano 12 Lipca 2018 Opublikowano 12 Lipca 2018 8 godzin temu, Undisclosed napisał: ale tutaj cała reszta jest poliftowa, tylko tunel do wymiany, nawet nie trzeba wymieniać kosza radia i klimatronika Właśnie dlatego napisałem że to jest gorszy pomysł
Pablo1809 Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 Wymiana tunelu - OK, ale po co Nie wygląda to źle. Podepnij sobie tylko przewody do zapalniczki i po kłopocie. Nie trzeba do tego elektryka. Brązowy - masa Czerwono niebieski - plus (stały) Niebiesko szary (w każdym razie ten trzeci) - podświetlenie zapalniczki po włączeniu świateł. Możesz się podpiąć pod podświetlenie przycisków w aucie lub do plusa po stacyjce (łatwiej)
Undisclosed Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 5 godzin temu, Pablo1809 napisał: Nie wygląda to źle. Kupiłbyś ten samochód, gdybyś jako kupujący to zobaczył? To wygląda źle.
Pablo1809 Opublikowano 13 Lipca 2018 Opublikowano 13 Lipca 2018 1 godzinę temu, Undisclosed napisał: Kupiłbyś ten samochód, gdybyś jako kupujący to zobaczył? To wygląda źle. Fakt. Nie zauważyłem tej dziury pod klimą ?
Rekomendowane odpowiedzi