skejcikk1 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 (edytowane) Witam wszystkich, Czy jest możliwość aktywowania lub dołączenia sygnału dźwiękowego przy zamykaniu/otwieraniu auta z pilota? Potrzebny jest do tego jakiś buzzer/głośnik? A może wystarczy przeprogramować VAGiem? Edytowane 27 Czerwca 2018 przez skejcikk1
jacek70 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Nie wiem jak jest w fabrycznym alarm ale w dokładnym wcziszkasz razem otwieranie i zamykanie i masz ciche zamykanie i ciche otwieranie. Ponownie naciśnięcie razem zamykanie i otwieranie i jest spowrotem głośne.
skejcikk1 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2018 W dniu 27.06.2018 o 16:32, jacek70 napisał: Nie wiem jak jest w fabrycznym alarm ale w dokładnym wcziszkasz razem otwieranie i zamykanie i masz ciche zamykanie i ciche otwieranie. Ponownie naciśnięcie razem zamykanie i otwieranie i jest spowrotem głośne. Hmm... sprawdzę jutro jak zejdę do auta. Jeżeli mam kluczyk dorabiany to ma prawo działać?
jacek70 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Opublikowano 29 Czerwca 2018 Jak jest zakodowany to powinien działać.
skejcikk1 Opublikowano 21 Lipca 2018 Autor Opublikowano 21 Lipca 2018 Hmm... Nie wiem czy jest zakodowany. Można to sprawdzić przez vagcoma? A naciśnięcie jednocześnie przycisków nic nie daje
Rekomendowane odpowiedzi