karol2984 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Witam, panowie gdzie pod maską może być gdzieś na wierzchu plus od stacyjki, chcę wstawić przekaźnik do komputera lpg bo rozładowuje mi on akumulator chyba, po wyjęciu bezpiecznika z instalacji pobór zmniejsza się o 0,04A. Instalacja elpigaz.
TomaszMkII Opublikowano 5 Stycznia 2019 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Podpinam się do tematu po 5 tyg postoju nie udało się zakręcić rozrusznikiem
soul87 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Opublikowano 9 Stycznia 2019 jak 40mA zabija Ci akumulator to szukaj problemów z akumulatorem lub ładowaniem a nie pudruj syfa...
karol2984 Opublikowano 9 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2019 Aku jest nowy, ładowanie też jest ok. Dałem zasilanie lpg na plus od stacykji i problem zapudrowany. Teraz nie pada sam z siebie jak dłużej stoi.
TomaszMkII Opublikowano 11 Stycznia 2019 Opublikowano 11 Stycznia 2019 Też się będę musiał dogrzebać do plusa po stacyjce. Pomijając fakt że akumulator po poprzednim właścicielu to zmęczone 55Ah, instalacja Stella Nord ma już prawie 9lat, szok że to jeszcze działa.
Rekomendowane odpowiedzi