MisiekDD Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam !! Mam problem z moja B5 po liftingu w dieslu .... podczas jazdy dochodzą dziwne odgłosy z deski rozdzielczej (chyba) zaczęło się to kilka dni temu jak zrobiło się zimno .... dźwięk przypomnia spięcie i topienie sie plastik , a czasem jak by zimny plastik ocierał się o drugi ... błagam pomuszcie bo jazda jest okropieństwem a nie przyjemnością ;(
boseron Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 czasem w bardzo niskiej temp powietrza jezeli jest zbyt duza różnica temperatur w środku auta i na zewnątrz po szybkim dogrzaniu wnętrza plastik przecież pracuje odkształca sie , słyszałeś o rozszerzalności cieplnej..... choc byłem przekonany ze audi ma zbyt dobre materiały wykonczeniowe zeby tak sie działo w iinych markach np reno laguna słychać to okropnie
Daimos Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Jak jest zimny plastik to normalka a druga sprawa to stan naszych dróg też robi swoje, pojeździsz trochę po dziurach i prędzej czy później zaczyna coś trzeszczeć U mnie po nagrzaniu wnętrza jest cisza, ale jak jest zimny to też potrafi sobie potrzeszczeć
_Solar_ Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 popieram słowa kolegów nie ma co sie matrwic miną mrozy i nie bedzie problemu
MisiekDD Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 Dzięki koledzy !!! Mam nadzieje, że wszystko ustanie i będzie ok
Rekomendowane odpowiedzi