Gadryl Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 Witam Panowie. Jak w temacie, poszukuję kogoś z głową na karku z Bieszczad. Zakupiłem ostatnio a4b6 z 3.0 asn i wiem, że ten silnik wymaga dość dobrej obsługi.. Szukam więc magika albo porządnego warsztatu który zajmie się wymianą rozrządu, świec, cewek, wymieni olej w tiptronicu i ogólnie dopiesci auto "na start". Ktoś coś? Może być również z Rzeszowa choć to trochę daleko wziąwszy pod uwagę fakt, że będę musiał tam dojeżdżać 100km. Ale byle partaczowi nie chce dawać, szkoda mi nerwów i darmowego czasu. Ps; dobrego gazownika też szukam. Pozdrawiam
k232 Opublikowano 16 Lipca 2018 Opublikowano 16 Lipca 2018 16 minut temu, Gadryl napisał: Ps; dobrego gazownika też szukam. Polecam wejść na www.lpg-forum.pl - tutaj masz wszystkie polecane warsztaty gdzie tylko chcesz, wybierzesz sobie sam i jak coś będzie nie tak to do nikogo nie będziesz miał pretensji Co do mechaników to najlepiej jak byś to sobie zrobił sam
Gadryl Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Opublikowano 17 Lipca 2018 Sam? W mechanice jestem laikiem, grzebię trochę w elektronice i wiem "który kabelek z którym" ale do mechaniki, zwłaszcza tego rozrządu raczej bym nie podchodził solo..
k232 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Z mechanikami to jest ciężko.. Dwóch mógłbym Ci polecić ale to w Rzeszowie. Chłopaki co siedzą w audi.
cysiek18 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Godzinę temu, k232 napisał: Z mechanikami to jest ciężko.. Dwóch mógłbym Ci polecić ale to w Rzeszowie. Chłopaki co siedzą w audi. Napisz na PW kto w Rz, czasem może się przyda kontakt
Gadryl Opublikowano 17 Lipca 2018 Autor Opublikowano 17 Lipca 2018 Mógłbyś podać namiary na tych dwóch gości? Jak wiem że zrobią dobrze to mogę jeździć i do Rzeszowa robić, byle nie było spartaczone, akurat dzisiaj będę przejazdem to chociaż się umowię
Rekomendowane odpowiedzi