quadysz Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam! W tym miesiacu stalem sie szczesliwym posiadaczem Audi A4 Avant 2,5 TDi 2004 BAU. Zdjecia sa z pierwszego weekendowego testu zimowego dlatego auto jest brudne. Czyste i ladne zdjecia zamieszcze pozniej Edit: Nowe zdjecia, tym razem czysty, ale czasu nie bylo na sesje (i slonca ) W przyszlosci na pewno chcialbym zmienic felgi, mozliwe ze postaram sie rowniez o zawieszenie S-line ale to czas pokaze, na pewno mam juz umowiona wizyte u Rogala, mam nadzieje ze nic nie stanie na przeszkodzie... Pozdrawiam Marek ps.
Flyer Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Bardzo fajny silnik [chyba najfajniej pracujace 2.5TDi] i ladne wnetrze
rzeźnik. Opublikowano 20 Lutego 2009 Opublikowano 20 Lutego 2009 ładniutka , a powiedz gdzie robiłeś fotki ,bo chyba też tam kiedyś byłem
xeo1511 Opublikowano 21 Lutego 2009 Opublikowano 21 Lutego 2009 Ładny kolor i środek, trochę szkoda, że nie quattro. Mówisz, że silnik ładnie pracuje, a jak z jego awaryjnością ? na pewno przed zakupem sporo poczytałeś i mi coś odpowiesz
quadysz Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Opublikowano 23 Lutego 2009 rzeźnik - to bylo w janowcu, koło zamku fajnie tam Xeo - to jest quattro, a silnik pracuje bardzo kulturnie wg mnie, poza niskimi obrotami gdzie troche jednak klekocze. Co do awaryjnosci to mi akurat ciezko sie wypowiadac bo mam go niedlugo, a jezeli chodzi o lekture, to tu na forum przeczytalem wiekszosc artykolow i wiem pewnie to samo co ty. greets
miron78 Opublikowano 23 Lutego 2009 Opublikowano 23 Lutego 2009 fajny środeczek - coprawda nie s-line ale bardzo fajnie skonfigurowany ( inny niż wszystkie )
quadysz Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 witam dorzucilem nowe zdjecia, kurcze jak go umylem to zobaczylem ze kur warszawa nie choduje, na parkingu ktos mnie otarl a lakier byl bez najmniejszej rysy... oczywiscie nie bylo kontaktu za szyba... bo po co... ehh greets
michu93 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 no umyta to jakby inne autko teraz sie prezentuje jak powinna... a to obtarcie to gdzie masz?
quadysz Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Opublikowano 25 Lutego 2009 po stronie kierowcy na tylnym nadkolu i plastiku...
AndyN Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 po stronie kierowcy na tylnym nadkolu i plastiku... Nazwa fotki Też bym się wk*** Jaki przebieg cacko ma?
Rafal_69 Opublikowano 25 Lutego 2009 Opublikowano 25 Lutego 2009 bardzo fajny avant dotego A czemu na Gorzowskiej rejestracji?
quadysz Opublikowano 26 Lutego 2009 Autor Opublikowano 26 Lutego 2009 AndyN - nic nie mow, musze parkowac gdzie indziej. A przebieg to ok 175 tys. km potwierdzone w serwisie (choc ciezko tu mowic o potwierdzeniu, zawsze istnieje mozliwosc ze poprzedni wlasciciel od ostatniej wizyty w serwisie mogl zrobic 100 tys. a nie 30tys. ) A gorzowska rejestracja jest moja pochodze z gorzowa greets
Tomeks Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 najfajniej pracuje 3.0TDI OT ale do 2.7TDI mu sporo brakuje :gwizdanie: guadysz,furka ładniutka i z jedynym słusznym silnikiem
Rafal_69 Opublikowano 26 Lutego 2009 Opublikowano 26 Lutego 2009 A gorzowska rejestracja jest moja pochodze z gorzowa greets nooo to jak będziesz kiedyś w Gorzowie to zapraszam na zlot :>
Rekomendowane odpowiedzi